Suphiye Orancı 34 yıl önce haberlere konu olmuş!

Kızlarının Metin Akpınar ve Uğur Dündar'a açtığı babalık davasıyla gündem olan Suphiye Orancı'nın 34 sene önce 4 çocuğunu aylık 400 bin lira verme karşılığında bir kadına bıraktığı için gazetede haber olduğu öğrenildi.

Suphiye Orancı 34 yıl önce haberlere konu olmuş!

Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'a açtığı babalık davasıyla adından çokça söz ettiren Suphiye Orancı şimdi de büyük kızı Dilara'nın Uğur Dündar'a açtığı babalık davasıyla bir kez daha gündem olmayı başardı. Suphiye Orancı'nın seneler önce kızlarını bırakıp Almanya'ya kaçtığı ve bunun da 34 yıl önce haber yapıldığı gün yüzüne çıktı.

suphiye-oranci-34-yil-once-haberlere-konu-olmus.jpg

“VİCDANSIZ ANNE”

Suphiye Orancı’nın, 16 Ocak 1989'da "Vicdansız anne" başlığıyla Hürriyet'te haber olduğu öğrenildi. Haberde anne Orancı'nın 4 kızına ayda 400 bin lira ödeme karşılığında Emin ve Adile Şener çiftine bıraktığı ve sonrasında da Almanya'ya kaçtığı ifade ediliyor. Haberde ikiz kızlarının babasının Metin Akpınar olduğu iddiası da yer almaktadır.

suphiye-oranci-34-yil-once-haberlere-konu-olmus-001.jpg

“TEK GECELİK BİR İLİŞKİYDİ”

63 senedir Göksel Özdoğdu ile evli olan Metin Akpınar'ın 36 sene önce yaşadığı birliktelikten ikiz kızları olduğu öğrenilmişti. Babalık davası açan Duygu Nebioğlu kazanırken ikizi Sevgi Nebioğlu'nun davası hala devam ediyor. Kızlarının ortaya çıkmasıyla bir açıklamada bulunan Metin Akpınar, evlatlarını kabul ederek "Tek gecelik bir ilişkiydi. Eşimden özür dilerim. Hayat geriye doğru akmıyor" ifadelerini kullanmıştı. Duygu Nebioğlu, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda ablasının babasının da ünlü bir gazeteci olduğunu ve dava açıldığını dile getirmişti. Kısa süre içinde ünlü gazetecinin Uğur Dündar olduğu gün yüzüne çıkmıştı. Davanın 2 sene önce açıldığını dile getiren Uğur Dündar, yapılan DNA testinde genç kadının babası olmadığını kanıtlandığını ifade ediyor. Bu gelişmelerin sonrasında uzun yıllardır annesini göremediğini dile getiren Duygu Nebioğlu, ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı. Küçük yaşta evlatlık verilen Duygu Nebioğlu, annesini 2007 yılında bulduğunu, en son da 2010 yılında telefonla konuştuğunu dile getirdi.