Suphiye Orancı ve Metin Akpınar aynı filmde

Kızları Metin Akpınar'a babalık davası açan ve daha önce filmlerde rol alan Suphiye Orancı hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Suphiye Orancı ve Metin Akpınar aynı filmde

Suphiye Orancı aslında yıllar önce ikiz kızlarının babası Akpınar ile Dönme Dolap filminde rol almış. Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanmasıyla gündemde bomba etkisi yaratan Duygu Nebioğlu, ablasının da ünlü bir isme babalık davası açtığını dile getirmişti. Uzun senelerdir annesi Suphiye Orancı ile görüşmeyen Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına çıkınca seneler önceki arşivler gündem olmaya başladı. Daha önce oyunculuk yaptığı öğrenilen Suphiye Orancı hakkında yeni bir görüntü daha ortaya çıktı.

suphiye-oranci-ve-metin-akpinar-ayni-filmde.jpg

MEĞER AYNI FİLMDE OYNAMIŞLAR

4 tanesi evlilik dışı olmak üzere 6 çocuğu olduğu öğrenilen Suphiye Orancı, seneler önce 4 kızını para vererek bir aileye teslim edip Almanya'ya yerleşmişti. Kendisine yeni bir hayat kuran ve Müge Anlı'nın yayına çıkmayı kabul etmeyen Suphiye Orancı'nın seneler önce İbrahim Tatlıses'in birkaç filminde rol aldığı öğrenilmişti. Suphiye Orancı meğer kızlarının babası Metin Akpınar ile de aynı filmde karşılıklı rol almış. Metin Akpınar ve Suphiye Orancı'nın Zeki Alasya ile rol aldığı 1989 yapımı Dönme Dolap filminden kare de gün yüzüne çıktı.

suphiye-oranci-ve-metin-akpinar-ayni-filmde-001.jpg

METİN AKPINAR: TEK GECELİK BİR İLŞKİYDİ

63 senedir Göksel Özdoğdu ile evli olan Metin Akpınar'ın 36 sene önce yaşadığı birliktelikten ikiz kızları olduğu öğrenilmişti. Babalık davası açan Duygu Nebioğlu kazanırken ikizi Sevgi Nebioğlu'nun davası hala devam ediyor. Kızlarının ortaya çıkmasıyla bir açıklama da bulunan Metin Akpınar, evlatlarını kabul ederek "Tek gecelik bir ilişkiydi. Eşimden özür dilerim. Hayat geriye doğru akmıyor" ifadelerini kullandı.