Survivor All Star birleşme partisi şarkı yarışmasının birincisi

Survivor’ın her sezonunda yapılan birleşme partisi bu sezon da gerçekleşiyor. All Star yarışmacıları birleşme partisine hazır. Demet Akalın’ın konuk olduğu birleşme partisi Anlat Bakalım ve şarkı yarışmalarıyla başlıyor.

Survivor All Star birleşme partisi şarkı yarışmasının birincisi

Ünlü popçu Demet Akalın ve eşi Okan Kurt’un konuk olacağı Survivor All Star birleşme partisinde Anlat Bakalım oyunu ve şarkı yarışması yapılacak. Eğlenceli ve bir o kadar da müzik dolu anların yaşanacağı birleşme partisi büyük bir heyecanla beklenirken şarkı yarışmasının kazananı da merak edildi. Peki, Survivor All Star birleşme partisi Anlat Bakalım oyununu kim kazandı? Survivor All Star birleşme partisi ne zaman, bu akşam mı? Survivor All Star birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı? Survivor All Star şarkı yarışması birincisi kim? İşte birleşme partisi ile ilgili tüm merak edilenler…

ANLAT BAKALIM OYUNUNDA DEMET AKALIN VE OKAN KURT YARIŞIYOR

Survivor All Star birleşme partisi için Dominik’e giden ünlü popçu Demet Akalın ve Okan Kurt da Anlat Bakalım oyununda yarıştı. Acun Ilıcalı’nında yarıştığı Anlat Bakalım oyununda eğlenceli anlar ortaya çıktı. Anlat Bakalım oyununu kimin kazandığı merak edilirken henüz oyunu kazanan kim bilinmiyor. Bu akşamki yeni bölümde Anlat Bakalım oyunu ekrana gelecek ve kazanan belli olacak.

survivor-all-star-birlesme-partisi-sarki-yarismasinin-birincisi.jpg

DEMET AKALIN’DAN MUHTEŞEM SAHNE

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, en sevilen şarkılarını Survivor All Star yarışmacıları için söyledi. birleşme partisinde sahne alan Akalın, sahnede hem coştu hem de coşturdu. Survivor All Star yarışmacılarıyla birlikte sahnede şarkı söyleyerek dans eden Demet Akalın’ın tanıtıma yansıyan sahnelerdeki enerjisi ve şıklığı da izleyicinin dikkatinden kaçmadı.

survivor-all-star-birlesme-partisi-sarki-yarismasinin-birincisi-001.jpg

ŞARKI YARIŞMASINI KİM KAZANDI?

Survivor All Star 2024'ün birleşme partisinde düzenlenen şarkı yarışmasını kırmızı takım yarışmacısı Özgür kazandı. Acun Ilıcalı, şarkı yarışmasını kazanan ismin bir sonraki sezonda yarışmaya misafir olarak katılabileceğini açıklamıştı.