Tuba Büyüküstün tarzıyla adeta büyüledi

Son olarak Halit Ergenç ile başrolünü beraber paylaştığı Yarın Yokmuş Gibi dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Tuba Büyüküstün başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Tuba Büyüküstün tarzıyla adeta büyüledi

Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sık sık söz ettiren Büyüküstün şimdi de davet tarzıyla magazin gündeminde yer aldı. Güzel oyuncuya bir bakan bir daha baktı. Ihlamurlar Altında, Kara Para Aşk, Cesur ve Güzel, Sefirin Kızı, Zeytin Ağacı gibi birçok projede yer alan Tuba Büyüküstün başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

tuba-buyukustun-tarziyla-adeta-buyuledi.jpeg

SOSYAL MEDYA TAKİPÇİLERİ TARAFINDAN BEĞENİLDİ

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla da tüm dikkatleri toplayan Tuba Büyüküstün bu defa davet tarzıyla gündemde yerini aldı. Bir markanın özel gecesine katılım sağlayan Tuba Büyüküstün geceye siyah elbiseyle adeta damgasını vurdu. Transparan gold işlemeli elbisesiyle oldukça beğenilen Tuba Büyüküstün'ün belindeki gold kemerde dikkat çeken detaylardan oldu. Tuba Büyüküstün'e sosyal medyada; 'Harika görünüyorsun', 'Muhteşemsin', 'Çok güzelsin', 'Yine harikasın' şeklinde yorumlar yapıldı.

tuba-buyukustun-tarziyla-adeta-buyuledi-001.jpeg

TUBA BÜYÜKÜSTÜN HAKKINDA

Tuba Büyüküstün 5 Temmuz 1982, İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır, Türk oyuncudur. Tuba Büyüküstün 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Özel Doğuş Okulları'ndan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. Üniversitede okurken reklam filmlerinde rol almıştır. Üniversiteyi bitirdikten sonra yönetmen Tomris Giritlioğlu sayesinde oyunculuğa başlamıştır.