Tüm kıvrımlarını sergiledi!

Büyük beden modelliği yapan ve geçtiğimiz yıl 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor.

Tüm kıvrımlarını sergiledi!

Siyah dantelli bir elbiseyle pozlar veren ünlü modelin paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi kadını seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem olmaya devam ediyor.

tum-kivrimlarini-sergiledi.jpg

BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum toplayan ünlü isim bu defa son paylaşımıyla sosyal medyayı adeta salladı. Sosyal medya hesabından siyah dantelli bir elbise giyip tüm kıvrımlarını sergiledi. Modelin pozu sosyal medyada gündem yarattı. Modele sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı. "Elbise yakışmış", "Siyah bu kadına yakışıyor", "Yine kıvrımlarını sergilemiş" şeklinde yorumlar yapıldı.

tum-kivrimlarini-sergiledi-001.jpg

ASHLEY GRAHAM KİMDİR?

Ashley Graham 30 Ekim 1987, Amerika’da dünyaya gelmiştir büyük beden model ve televizyon sunucusudur. 8 yaşındayken ailesiyle birlikte Lincoln, Nebraska'ya taşınan Ashley Graham'a henüz çocukken Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu ve Disleksi teşhisi konulmuştur. Ashley Graham'ın iki küçük kız kardeşi bulunmaktadır. 32 yaşındaki model Ashley Graham'ın boyu 177 cm kilosu ise 87 kilodur. Ashley Graham, 2001 yılında katıldığı bir model kongresinden sonra Wilhelmina Modelleri ile bir anlaşma imzalamıştır. 2003 yılında Ford Modelleriyle bir anlaşma imzalayan Ashley Graham, kariyerinin ilk yıllarında YM dergisinde yer almıştır. 2007 yılında Vogue dergisine çıkmıştır. Glamour Ekim 2009 sayısında yayınlanan "These Bodies are Beautiful at Every Size" makalesinde Kate Dillon Levin , Amy Lemons , Lizzie Miller, Crystal Renn, Jennie Runk gibi büyük beden modellerle birlikte yer almıştır.