Yabani dizisi yeni bölüm ne zaman? Yabani yeni günü ve yayın saati

NOW TV ekranlarının sevilen dizisi Yabani’nin yeni bölüm tarihi merak ediliyor. Daha önce Salı akşamları ekrana gelen ve gün değişikliğine giden dizinin yeni bölüm yayın tarihi araştırılıyor. Sevilen dizinin yeni bölümü merak ediliyor.

Yabani dizisi yeni bölüm ne zaman? Yabani yeni günü ve yayın saati

Gerek oyuncu kadrosu gerekse konusuyla izleyiciyi ekrana kilitleyen sevilen dizi Yabani’nin yeni bölüm tarihi merak ediliyor. Her bölümü heyecanla beklenen dizinin günü değişmişti. Geçtiğimiz hafta Salı akşamı gün değişikliği sebebiyle ekrana gelmeyen dizinin yeni günü ve yayın saati araştırılıyor. Peki, Yabani yeni bölüm ne zaman? Yabani dizisi hangi gün oynuyor? Yabani dizisi ne zaman yayınlanacak? Yabai bu akşam var mı, yok mu? Yabani yeni bölüm hangi güne alındı? Yabani yeni bölüm saat kaçta? NOW TV Yabani dizisi yeni bölüm ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar…

ARTIK CUMARTESİ AKŞAMLARI YAYINLANACAK

Başrollerinde Simay Barlas, Halit Özgür Sarı ve Yurdaer Okur gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Yabani dizisinin yeni bölüm tarihi ve yayın saati merakla araştırılıyor. Geçtiğimiz Salı akşamı yeni bölümü ekrana gelmeyen dizinin yeni günü ve saati merak konusu olmuştu. Gün değişikliğine giden dizi bu akşam yepyeni bölümüyle ekrana gelecek.

yabani-dizisi-yeni-bolum-ne-zaman-yabani-yeni-gunu-ve-yayin-saati.jpg

YABANİ YENİ BÖLÜM YAYIN SAATİ

Yabani dizisi artık Cumartesi akşamları ekrana gelecek. Gün değişikliği kararı alınan dizi artık Salı akşamları yerine Cumartesi akşamları ekranda olacak. Şimdi gözler Yabani dizisinin yeni bölüm yayın saatine çevrildi. Sevilen dizi Yabani yepyeni bölümüyle 4 Mayıs 2024 Cumartesi (bu akşam) saat 20.002de NOW TV’de.