Yalı Çapkını Seyran hastalığını öğreniyor! SeyFer’in hikayesi yarım kalacak

Star TV’nin izlenme rekorları kıran ve her Cuma yeni bölümleri gündeme oturan dizisi Yalı Çapkını’ndan yine muhteşem bir tanıtım geldi. Bu hafta Yalı Çapkını izleyicileri şok üstüne şok yaşayacak.

Yalı Çapkını Seyran hastalığını öğreniyor! SeyFer’in hikayesi yarım kalacak

Yalı Çapkını’nın geçtiğimiz hafta ekrana gelen yeni bölümünde Akın ve annesi tarafından kaçırılan Seyran bulunmuş ve evine kavuşmuştu. Ağır bir travma geçiren Seyran’ın en büyük destekçisi Ferit olmuştu. Ferit ve Seyran tam mutlu olacaklar derken ortaya çıkan yeni düşman işleri yine karıştırıyor. Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünde yine büyük sürprizler izleyiciyle olacak. Yalı Çapkını izleyicisi yeni bölüm tanıtımını görünce büyük bir şok yaşadı. Yeni bölümde doktoruyla görüşen Seyran hastalığını öğreniyor. Seyran’ın hastalığı ne henüz tam olarak bilinmezken SeyFer’in hikayesinin mutlu sonla bitmeyeceği düşünülüyor. SeyFer severler ise artık Seyran ve Ferit’in mutlu olmasını istiyor.

SEYRAN ANNE OLMAK İSTİYOR

Yalı Çapkını bu Cuma yine bomba gibi bir bölümle geliyor. Yeni bölüm tanıtımında doktoruyla görüşen Seyran’ın hastalığını öğrendiği görülüyor. Henüz Seyran’ın hastalığıyla ilgili net bilgiler bulunmazken Tanımında Seyran’ın doktoruna ‘Anne olabilecek kadar vaktim var mı?’ şeklinde bir soru sorduğu görülüyor. Doktorla yaptığı görüşmeden Ferit’e bahsetmeyen Seyran, Ferit’e anne olmak istediğini söylüyor. Bu sahne sonrasında Ferit ve Seyran’dan bebek haberinin gelmesinin yakın olduğu yorumları yapıldı.

yali-capkini-seyran-hastaligini-ogreniyor-seyfer-in-hikayesi-yarim-kalacak.jpg

HİKAYE MUTLU SONLA BİTECEK Mİ?

Seyran’ın doktorla yaptığı görüşme ve sonrasındaki sahneler SeyFer’in hikayesinin mutlu sonla bitip bitmeyeceği sorularını beraberinde getirdi. Seyran’a ne olacak, Seyran’ın hastalığı ne, Seyran ve Ferit mutlu olacak mı, Seyran hamile mi, Seyran ne zaman hamile olacak gibi sorulara yanıt aranırken Yalı Çapkını izleyicisi artık Ferit ve Seyran’ı mutlu görmek istiyor. Yalı Çapkını 3 Mayıs 2024 Cuma saat 20.002de yepyeni bölümüyle Star TV’de.