Yapımcı Faruk Turgut’tan Müjdat gezen için; Yaşını başını almış oyuncuların dedikodu yapması hoş değil

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın beraber yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Yapımcı Faruk Turgut’tan Müjdat gezen için; Yaşını başını almış oyuncuların dedikodu yapması hoş değil

Son günlerde dizinin final yapacağına dair iddialar gündeme gelmeye başladı. Usta sanatçı Müjdat Gezen Kızılcık Şerbeti hakkında ilginç iddialar ortaya sürdü. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut ise iddialara sert bir yanıtla karşılık verdi. Her bölümüyle büyük yankı uyandırmaya devam eden Kızılcık Şerbeti dizisi hakkında final yapacağına dair iddialar aldı başını gitti.

yapimci-faruk-turguttan-mujdat-gezen-icin-yasini-basini-almis-oyuncularin-dedikodu-yapmasi-hos-degil.jpg

GÜÇLENEREK DEVAM EDECEĞİZ

Son olarak usta saatçı Müjdat Gezen'in ''Kızılcık Şerbeti'nde çalışan arkadaşların bir grubu 'dizi artık Haziran ayında bitse de önümüzdeki sezon devam etmese' demeye başlamışlar.'' ifadeleri magazin gündeminde adeta bomba etkisi yarattı. Kızılcık Şerbeti dizisi hakkındaki bu iddia herkesi şaşkına çevirirken, dizinin yapımcısı Faruk Turgut'tan yanıt sert geldi. Faruk Turgut usta oyuncunun bu yorumuna oldukça kızdı ve 'Yaşını başını almış oyuncuların YouTube programlarında, Kızılcık şerbetinin oyuncuları ve senaryosu ile ilgili dedikodu yapması hoş olmadı. Daha da güçlenerek devam edeceğiz. Kimse merak etmesin.' şeklinde ifadeler kullandı.

yapimci-faruk-turguttan-mujdat-gezen-icin-yasini-basini-almis-oyuncularin-dedikodu-yapmasi-hos-degil-001.jpg

FARUK TURGUT KİMDİR?

Faruk Turgut 1 Ocak 1960, Tunceli’de dünyaya gelmştir, Türk yapımcı, senarist ve yönetmendir. Haydarpaşa Lisesinden Mezun olmuştur. 1982 yılında asistanlık yaparak sinemaya girmiştir. Atıf Yılmaz, Başar Sabuncu, Temel Gürsu , Erdoğan Tokatlı ve Orhan Aksoy ile çalışmıştır. 1987 yılında Sis isimli film ile yönetmenliğe başlamıştır, TV dizileri çekmeye devam etmektedir.