Yargı veda biletleri satışa çıktı! Büyük finali seyirci de oyuncularla izleyebilecek

Ekranların en çok izlenen yapımları arasında yer alan Yargı, uzun yıllardır Pazar akşamlarının vazgeçilmezi oluyor. Bu sezon ekrana veda edecek olan sevilen yapımın final gecesine doğru geri sayım başladı.

Yargı veda biletleri satışa çıktı! Büyük finali seyirci de oyuncularla izleyebilecek

Yargı seyircisi büyük finali Yargı ekibiyle birlikte izleyebilecek. 26 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan final bölümü için dev bir veda gecesi hazırlanıyor. Yargı ekibinin tüm oyuncularıyla birlikte yer alacağı dev veda gecesinde seyirci de yer alabilecek. Veda gecesi için biletler satışa çıktı. Geliri Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak olan biletlerle ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Peki, Yargı veda biletleri nereden ve nasıl alınır? Yargı veda bilet fiyatı ne kadar? Biletler satışa çıktı mı? İşte tüm merak edilenler…

26 MAYIS’TA VEDA EDİYOR

Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Yargı, 26 Mayıs 2024 Pazar akşamı ekrana veda ediyor. Final bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin son bölümü merakla beklenirken bir yanı buruk olan Yargı seyircisi final bölümünü tüm ekiple birlikte izleyebilecek. Yargı’nın 95. veda bölümü hem Yargı ekibi hem de Yargı izleyicisiyle birlikte izlenecek. Bu dev final gecesi için biletler satışa çıktı. Yargı'nın final bölümü 26 Mayıs tarihinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde izlenecek.

yargi-veda-biletleri-satisa-cikti-buyuk-finali-seyirci-de-oyuncularla-izleyebilecek.jpg

BİLETLER SATIŞTA

Yargı’nın veda gecesi biletleri Biletix’te satışa çıktı. Biletlerde 12 yaş sınırı var. Yargı veda gecesi biletleri ‘genel sayış’ ve ‘bağış bileti’ olarak 2 kategoride satışa sunuldu. Genel satış kategorisinde yer alan biletler 500-700 TL, bağış kategorisinde yer alan biletler ise 500-1000 TL’den satılıyor.