Yerel Seçimi kazanamayan ünlü şarkıcı sessizliğini bozdu! Siyasete devam edecek

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Yerel Seçimlerin ardından siyasette gündem bir hayli yoğun ilerlerken sanat camiasından da Yerel seçimlerde adaylığını açıklayan ünlü isimler olmuştu.

Yerel Seçimi kazanamayan ünlü şarkıcı sessizliğini bozdu! Siyasete devam edecek

31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye başkan adayı olan ünlü isimler arasında ünlü şarkıcı Hakan Peker de yer alıyordu. Ünlü şarkıcı Peker, İYİ Parti’den Safranbolu Belediye Başkanlığı’na adaylığını koymuştu. Yerel Seçimler geride kalırken Hakan Peker’den seçimin ardından ilk açıklama geldi. 31 Mart’ta kazanamayan ünlü şarkıcıya ‘Pişman oldunuz mu?’ şeklinde bir soru yöneltildi. Siyasete devam mesajı veren Peker’in açıklamalarının detayları haberimizde…

YEREL SEÇİMLERDE KAZANAMADI

31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’den Safranbolu Belediye Başkanlığı’na adaylığını koyan ve başkan adayı olarak Yerel Seçimlere giren ünlü şarkıcı Hakan Peker, geride bıraktığımız seçimin ardından açıklamalarda bulundu. Bir AVM çıkışında görüntülenen Peker, Snob Magazin ekibinin sorularını yanıtladı. Seçimi kazanamayan ve beşinci olarak yarışı tamamlayan Peker, siyasetin kimsenin tekelinde olmadığını söyledi ve kimseye küsmediğini belirtti.

yerel-secimi-kazanamayan-unlu-sarkici-sessizligini-bozdu-siyasete-devam-edecek.jpg

SİYASETE DEVAM DEDİ

Magazincilerin kendisine yönelttiği ‘Pişman oldunuz mu?’ sorusu üzerinden açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Hakan Peker, siyasete devam dedi. Siyaset defterini kapatmadığını söyleyen Peker, ‘Siyaset defterini kapatmadım. Ben belediye başkan adayı oldum. Seçilseydim bir sürü şey yapacaktım. Orası tamamen bir kültür şehri haline gelecekti. UNESCO tarih miras kenti, onun hakkını verecek projelerimiz vardı. Seçme ve seçilme hakkı olan her insan siyasete atılabilir. Ben girdim ve aday oldum. Bir kırgınlığım yok. Her futbolcu maçta 10 tane gol atmıyor yani her zaman kaybedeceksin diye bir şey yok.’ dedi.