Zendaya ilginç kombiniyle dikkat çekti

Euphoria'nın yıldız oyuncusu Zendaya, bir aşk üçgeninin konu edinildiği Challengers filmiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Challengers filminin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz Zendaya, sosyal medyanın gündeminde viral olmayı başardı.

Zendaya ilginç kombiniyle dikkat çekti

Ünlü yıldız şimdi de filmin basın toplantısındaki tarzı ile dikkatleri üzerine topladı. İlginç ayakkabıları şaşkına çevirdi. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Zendaya, Euphoria dizisindeki rolüyle ün kazandı. Başarılı oyuncu son dönemde bir aşk üçgeninin konu edinildiği Challengers filmiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Her giydiği olay olan Zendaya bu defa Challengers filminin basın toplantısındaki tarzıyla tüm dikkatleri üzerine topladı.

zendaya-ilginc-kombiniyle-dikkat-cekti.jpg

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI İKİYE BÖLÜNDÜ

Beyaz derin göğüs dekolteli bir elbise giymeyi tercih eden Zendaya kombinini beyaz tenis topu detaylı ayakkabıları ile tamamladı. Ünlü ismin ilginç ayakkabıları sosyal medyanın gündeminde yerini aldı. Güzel oyuncuya bazı sosyal medya kullanıcıları; 'Çok saçma', 'Hiç olmamış' gibi olumsuz eleştiriler yaparken bazı kullanıcılar da 'Bu kadın ne yapsa yakışıyor' şeklinde yorumlar yaptılar. Zendaya, Josh O'Connor ve Mile Faist'in yer aldığı film, tenis turnuvasında şampiyon olmak için yarışan üç tenis oyuncunun hikayesini seyirciye aktarıyor.

zendaya-ilginc-kombiniyle-dikkat-cekti-001.jpg

ZENDAYA KİMDİR?

Zendaya Maree Stoermer Coleman 1 Eylül 1996 yılında doğmuştur, Zendaya diye bilinir, Amerikalı genç oyuncu, şarkıcı, dansçı ve modeldir. Kariyerine genç yaşta Future Shock Oakland adlı bir dans grubuyla, Orinda Kaliforniya Shakespeare Tiyatrosu, Oakland School'un for the Arts ve Call Shakes' in yaz konservatuvarı programı çalışmalarının bir parçası olarak başlamıştır. Genç yaşlardayken Katy Perry'nin hit single'ı olan Hot n Cold klibinin Kidz Bop versiyonunda rol almıştır. Profesyonel kariyerine Macy's, Mervyn's ve Old Navy'de çalışarak başlamıştır.