Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli ile görüştü

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında bugün basına kapalı bir görüşme gerçekleşti. İki liderin görüşmesi sona ererken bu görüşmenin detayları merak edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beştepe’de bir araya geldi. İki lider arasındaki görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti ve bir saat sürdü. Erdoğan ile Bahçeli arasındaki görüşmenin ana gündem maddeleri merak edilirken iki liderin görüşmesinde masada 3 konu başlığı olduğu belirtildi. Bir saat süren bu görüşmede yeni Anayasa çalışmaları, ekonomide yaşanan son gelişmeler ve terörle mücadelenin ele alındığı aktarıldı.

İKİ LİDER BEŞTEPE'DE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir görüşme gerçekleştirdi. İki lider arasındaki görüşme saat 14.45'te başladı ve bir saat sürdü. Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmede masada 3 konu başlığı olduğu belirtildi.

cumhurbaskani-erdogan-devlet-bahceli-ile-gorustu.jpg

YENİ ANAYASA SÜRECİ

Erdoğan-Bahçeli görüşmesinde masadaki konu başlıklarından birinin yeni Anayasa süreci olduğu belirtiliyor. İki liderin terörle mücadele ve ekonomide yaşanan son gelişmeleri de ele aldıkları aktarılan bilgiler arasında. Öte yandan enflasyonun düşürülmesi ve dar gelirli ve emekli vatandaşların durumunun da Erdoğan-Bahçeli görüşmesinin önemli konu başlıkları arasında yer aldığı belirtiliyor.