A Milli Takım’ın EURO 2024’teki son rakibi belli oldu

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024’teki son rakibi de belli oldu. Bu akşam oynanan karşılaşmanın ardından Milli Takımımızın F Grubu’ndaki son rakibi de belli oldu. Gürcistan ile Yunanistan arasında oynanan maçı Gürcistan kazandı.

A Milli Takım’ın EURO 2024’teki son rakibi belli oldu

EURO 2024 heyecanı devam ediyor. A Milli Takımımız, EURO 2024 hazırlıklarına devam ederken gruptaki rakipleri de belli oluyor. Milli Takımımızın EURO 2024 F Grubu’ndaki son rakibi de belli oldu. Bu akşam saat 20.00’de başlayan Gürcistan-Yunanistan karşılaşmasının galibi Türkiye’nin gruptaki son rakibi olacaktı. Maç sona erdi ve penaltılara giden maçta kazanan Gürcistan oldu.

SON RAKİP GÜRCİSTAN

C yolu play-off final maçında Gürcistan ile Yunanistan kozlarını paylaştı. Nefes kesen final maçında kazanan merakla beklenirken büyük bir heyecanla takip edilen karşılaşma penaltılara gitti. Gürcistan’ın ev sahipliğinde oynanan mücadelenin kazananı Gürcistan oldu. Maçın sonucuyla birlikte Türkiye’nin EURO 2024’teki son rakibi Gürcistan oldu.

MİLLİ TAKIMIMIZIN HAZIRLIK MAÇLARI DEVAM EDİYOR

EURO 2024 hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımımızın hazırlık maçları da devam ediyor. Süper Lig’de verilen Milli maç arası ile birlikte Türkiye, ilk hazırlık maçına Macaristan ile çıktı. Milli Takımımızın ikinci hazırlık maçı 26 Mart 2024 Salı (bu akşam) Avusturya’nın ev sahipliğinde oynanıyor. Avusturya-Türkiye hazırlık maçı TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanıyor.

EURO 2024 GRUPLARI

A Grubu: Almanya-İskoçya-Macaristan-İsviçre

B Grubu: İspanya-Hırvatistan-İtalya-Arnavutluk

C Grubu: Slovenya-Danimarka-Sırbistan-İngiltere

D Grubu: A yolu play-off galibi- Hollanda-Avusturya-Fransa

E Grubu: Belçika-Slovakya-Romanya-B yolu play-off galibi

F Grubu: Türkiye-Gürcüstan-Portekiz-Çekya