Ali Koç’un Süper Kupa planı belli oldu! Taraftardan gelen tepkiye rağmen…

Tartışmalı Süper Kupa finali bu akşam oynanacak. Ancak Ali Koç'un Süper Kupa finali planı herkesi şaşkına çevirdi. Taraftardan gelen tepkiye rağmen Ali Koç kararından dönmedi.

Ali Koç’un Süper Kupa planı belli oldu! Taraftardan gelen tepkiye rağmen…

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması gereken ancak yaşanan olaylar nedeniyle ertelenen Süper Kupa finali bu akşam Şanlıurfa'da oynanacak. Geçtiğimiz günlerde ligden çekilme kararını değerlendirmek için Kurultay yapan Ali Koç bu kararı rafa kaldırmıştı. Ali Koç'un Süper Kupa finali ile ilgili planı ise ortaya çıktı. Fenerbahçe Süper Kupa finaline U19 takımı ile çıkacak ancak sonrasında da maçın oynanmaması için gereken her şeyi yapacak.

Fenerbahçe, bu akşamki Süper Kupa maçına U19 takımıyla katılma kararı aldı. Galatasaray ile yapılacak bu önemli maçta, Fenerbahçe'nin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. İşte Fenerbahçe'nin Süper Kupa'da izleyebileceği beklenen senaryolar…

FENERBAHÇE MAÇI OYNATMAYACAK

En az 9 oyuncuyla sahada yer alınması gerektiği kuralı göz önünde bulundurulduğunda, Fenerbahçe'nin sahaya 9 futbolcuyla çıkıp, kısa süre içinde 3 oyuncunun oyundan çıkması veya aynı anda sahadan ayrılması durumunda maçın oynanamaz hale gelmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin U19 takımı oyuncularının, maçın başlamasıyla birlikte hakeme yönelik protesto gibi eylemler yaparak peş peşe kırmızı kart görmesi ve maçın devam edemeyecek duruma gelmesi olasılığı üzerinde duruluyor.

Alternatif bir senaryo olarak, Fenerbahçe'nin U19 ekibinin maçın başlama düdüğünden hemen sonra sahayı terk etmesi ve sonucun 3-0 hükmen mağlup olarak kaydedilmesi ihtimali bulunuyor.

Bu akşamki maçta Fenerbahçe'nin hangi yöntemi tercih edeceği büyük bir merakla bekleniyor.