Avusturya-Türkiye maç kadrosu! Avusturya-Türkiye muhtemel 11

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 öncesi hazırlık maçları devam ediyor. Geçtiğimiz Cuma günü Macaristan’la hazırlık maçına çıkan Milli Takım, bu akşam Avusturya’nın konuğu olacak. Avusturya-Türkiye maçı ile ilgili detaylar merak ediliyor.

Avusturya-Türkiye maç kadrosu!  Avusturya-Türkiye muhtemel 11

EURO 2024 hazırlıklarına devam eden A Milli Futbol Takımımızın hazırlık maçları kapsamında oynadığı özel maçlar devam ediyor. Macaristan’ın ardından yine deplasmanda Avusturya’nın konuğu olmaya hazırlanan Ay-Yıldızlı ekip, bu akşam bir hazırlık maçına daha çıkıyor. Avusturya-Türkiye maçının hakemi, maç saati, maç kadrosu, maçın muhtemel 11’leri, maçın oynanacağı stat ve diğer tüm detaylar merakla araştırılıyor. İşte Avusturya-Türkiye arasında oynanacak olan hazırlık maçının tüm detayları…

TÜRKİYE MUHTEMEL İLK 11

- Mert Günok

- Zeki Çelik

- Ozan Kabak

- Merih Demiral

- Mert Müldür

- İsmail Yüksek

- Orkun Kökçü

- Kenan Yıldız

- Barış Alper Yılmaz

- Hakan Çalhanoğlu

- Enes Ünal

avusturya-turkiye-mac-kadrosu-avusturya-turkiye-muhtemel-11.jpg

AVUSTURYA-TÜRKİYE MAÇ SAATİ

A Milli Futbol Takımımızın 26 Mart 2024 Salı (bu akşam) Avusturya ile deplasmanda oynayacağı hazırlık maçı saat 22.45’te başlayacak. Avusturya-Türkiye maçı, Viyana’da yer alan Ernst Happel Stadı’nda oynanacak. İtalyan hakem Daniele Chiffi’nin düdük çalacağı karşılaşmada Chiffi’nin yardımcılıklarını Giovanni Baccini ile Davide Imperiale yapacak.

RIDVAN YILMAZ SAKATLANDI

A Milli Takımımız, geçtiğimiz Cuma günü deplasmanda rakibi Macaristan’ın konuğu olmuştu. Macaristan-Türkiye arasında oynanan hazırlık maçında sakatlanan genç yıldız Rıdvan Yılmaz, sakatlığı sebebiyle oyuna devam edememişti. Yılmaz, yaşadığı sakatlık sonrası aday kadrodan çıkarıldı.