Batshuayi Galatasaray yolcusu! Fenerbahçe taraftarları kara kara düşünüyor

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Michy Batshuayi’nin ezeli rakip Galatasaray’a transfer olacağı iddiası Fenerbahçe taraftarlarını hem şaşırttı hem de bu iddianın gerçekliği araştırılmaya başlandı. Sarı lacivertli taraftarlar kara kara düşünüyor.

Batshuayi Galatasaray yolcusu! Fenerbahçe taraftarları kara kara düşünüyor

Fenerbahçe’de bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Batshuayi ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Batshuayi’nin Fenerbahçe’den sonra Galatasaray’a transfer olacağı iddiası spor manşetlerinin ilk sırasına yerleşti. Bir dönem Beşiktaş’ta oynayan ve şimdilerde Süper Lig devi Fenerbahçe’de forma giyen yıldız forvetin yeni adresinin Galatasaray olacağı konuşuluyor. Bu iddia Fenerbahçe taraftarlarını meraklandırdı. Galatasaray’ın Batshuayi’yi forvet adaylarından biri olarak transfer listesine eklediği öne sürüldü.

GALATASARAY BATSHUAYI’Yİ LİSTEYE EKLEDİ

Süper Lig’de sezon sonu yaklaşırken takımların yeni sezon için hazırlıkları da başladı. Ligin son maçları oynanırken Süper Lig ekiplerinde yeni transfer hazırlıkları da start verdi. Süper Lig devi Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe’nin yıldız forveti Michy Batshuayi’yi renklerine bağlamak istediği iddiası spor manşetlerinde gündem oldu. Galatasaray’ın, sezon sonu Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Batshuayi’yi forvet adaylarından biri olarak listeye eklediği iddia ediliyor.

batshuayi-galatasaray-yolcusu-fenerbahce-taraftarlari-kara-kara-dusunuyor.jpg

MANİDAR PAYLAŞIM

VTR Spor’da yer alan özel haberin ardından bu iddia Fenerbahçe taraftarlarını meraklandırdı. Batshuayi’nin takımdan ayrılmasını istemeyen sarı lacivertli taraftarlar bu iddianın doğruluğunu araştırırken konu kısa sürede sosyal medyada da gündem oldu. Batshuayi’nin Galatasaray’a transfer olacağı iddiası konuşulmaya devam ederken Galatasaray’ın Transferden Sorumlu İdari Menajeri Fatih Demireli’nin sosyal medya hesabından kahkaha atan emoji paylaşımı yapması taraftarları daha da meraklandırdı.