Beşiktaş Ankaragücü muhtemel 11! ZTK Yarı Final BJK-Ankaragücü maç saati

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final müsabakaları kapsamında Beşiktaş bu akşam rakibi MKE Ankaragücü ile sahasında kozlarını paylaşacak. Beşiktaş ile Ankaragücü’nün karşılaşacağı mücadelenin saati ve yayınlanacağı kanal merak ediliyor.

Beşiktaş Ankaragücü muhtemel 11! ZTK Yarı Final BJK-Ankaragücü maç saati

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş karşılaşması kapsamında Ankaragücü, bu akşam deplasmanda rakibi Beşiktaş’ın konuğu olacak. Nefesler tutuldu ve gözler bu akşamki karşılaşmaya çevrildi. Heyecanla beklenen karşılaşmanın kadrosu ve maçla ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Beşiktaş-Ankaragücü maçının muhtemel ilk 11’leri merak edilirken maçın başlayacağı saat, maçın yayınlanacağı kanal ve maçı yönetecek hakemin ismi de araştırılanlar arasında.

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11

- Mert

- Svensson

- Necip

- Colley

- Emrecan Terzi

- Al-Musrati

- Salih Uçan

- Ghezzal

- Semih Kılıçsoy

- Muçi

- Muleka

besiktas-ankaragucu-muhtemel-11-ztk-yari-final-bjk-ankaragucu-mac-saati.jpg

ANKARAGÜCÜ MUHTEMEL 11

- Bahadır

- Atakan

- Radakovic

- Mujakic

- Kitsiou

- Tolga Ciğerci

- Bassogos

- Flips

- Efkan

- Chatzigiovanis

- Ali Sowe

BEŞİKTAŞ-ANKARAGÜCÜ MAÇI SAAT 20.30’DA

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Beşiktaş ile Ankaragücü mücadele edecek. Karşılaşma 7 Mayıs 2024 Salı (bu akşam) saat 20.30’da başlayacak. İki takım arasındaki ilk müsabaka Ankara’da oynanmış ve golsüz sona ermişti. Bu akşamki mücadeleyi hakem Zorbay Küçük yönetecek. Müsabakanın VAR hakemi ise Onur Özütoprak olacak. Bu müsabakadan galibiyetle ayrılan takım kupada finale yükselecek. Futbolseverler müsabakayı ATV ekranlarından naklen izleyebilecek.