Beyaz Futbol Rasim Ahmet Çakar kavgası sonrası erken bitti

Ekranların en çok izlenen spor programlarından biri olan Beyaz Futbol’un dün akşam ekrana gelen canlı yayınında sinirler gerildi. Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçının ardından Beyaz Futbol’da kavga çıktı.

Beyaz Futbol Rasim Ahmet Çakar kavgası sonrası erken bitti

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve ekranların en çok izlenen spor programlarından biri olan Beyaz Futbol’un dün akşam ekrana gelen canlı yayınında Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı arasında gerginlik yaşandı. İkili arasında başlayan tartışma anında sinirler giderek gerilirken programın sunucusu Ertem Şener hemen reklam arasına gitti. Program, reklam arasından sonra devam etmedi.

BEYAZ FUTBOL’DA GERGİN ANLAR

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan ve Fenerbahçe’nin U19 Takımıyla çıktığı Süper Kupa maçı hem Türkiye hem de dünya futbol basınında geniş yankı uyandırdı. Beyaz Futbol ekranlarında da gündem Süper Kupa maçı oldu. Programın yorumcuları Sinan Engin, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener de Süper Kupa maçını değerlendirdi. Ahmet Çakar’ın maçla ilgili yorum yaptığı esnada Rasim Ozan Kütahyalı’dan gelen tepki ve sonrasında yaşananlar tansiyonu yükseltti.

beyaz-futbol-rasim-ahmet-cakar-kavgasi-sonrasi-erken-bitti.jpg

RASİM OZAN KÜTAHYALI: SENİ KURTARDIK

Eski hakem Ahmet Çakar’ın Süper Kupa maçını değerlendirdiği anda araya giren Rasim Ozan Kütahyalı, ‘Hocam Suudi Arabistan’da ateşle oynadın sonra seni kurtardık. Telefonlar geldi tweetlerin değişti. Yapma, yapma… Büyükekşi ile uzlaşmadın mı sen? Büyükekşi canımsın, Büyükeşi geri alıyorum… Gel kahve içelim demedin mi? ifadelerini kullanırken Ahmet Çakar’ın Ertem Şener’e döndüğü ve çok sinirlendiği görüldü. Programın sunucusu Ertem Şener ise hemen araya girerek reklam arasına gitti. Program reklam arası sonrası devam etmedi.

beyaz-futbol-rasim-ahmet-cakar-kavgasi-sonrasi-erken-bitti-001.jpg