Bülent Uygun Galatasaray maçı sonrası yeri yerinden oynattı

Süper Lig’de sonucu merak ve heyecanla beklenen Galatasaray-Sivasspor maçı geride kaldı. Bu akşam oynanan karşılaşmada toplamda 7 gol vardı. RAMS Park’ta oynanan mücadelede kazanan taraf Galatasaray oldu.

Bülent Uygun Galatasaray maçı sonrası yeri yerinden oynattı

Sivasspor, deplasmanda Galatasaray’ın konuğu oldu. Süper Lig’de sezon sonu yaklaşırken artık şampiyonluk için de geri sayım başladı. Bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray arasında kıran kırana bir şampiyonluk yarışı var. Gözler artık takımların son hafta maçlarına çevrilirken Galatasaray, sahasında Sivasspor’la oynadığı maçı 6-1’lik skorla kazandı. Maçın ardından Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’dan çok konuşulacak açıklamalar geldi.

MAÇTA GOL YAĞMURU

Galatasaray-Sivasspor maçında adeta gol yağmuru vardı. Galatasaray’ın gol olup yağdığı karşılaşma 6-1’lik skorla sona erdi. Sarı kırmızılı ekip sahasında galip olurken 3 puanı da hanesine yazdırdı ve toplam puanını 96’ya yükseltti. Sivasspor ise kritik deplasman maçından puansız ayrıldı.

bulent-uygun-galatasaray-maci-sonrasi-yeri-yerinden-oynatti.jpg

BÜLENT UYGUN: BEKLEDİĞİM PERFORMANSIN P’SİNİ VERMEDİ

Galatasaray-Sivasspor maçının ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, sadece saniyeler süren röportajında, ‘İyi oynamadık. Bazı arkadaşlar beklediğim performansın p’sini vermedi’ dedi. Uygun’un bu sözleri kısa sürede spor manşetlerinde ilk sıraya yerleşti. Sivasspor’un deneyimli teknik adamının bu sözlerle hangi futbolculardan bahsettiği de merak konusu oldu.