Cimbom 15 Milyon Euroluk Yıldızı Kadrosuna Katıyor! Tarihi Transfer SON DAKİKA

Galatasaray transfer haberi son dakika. Sarı kırmızılı takım 15 milyon Euroluk yıldızı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Cimbom 15 Milyon Euroluk Yıldızı Kadrosuna Katıyor! Tarihi Transfer SON DAKİKA

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transferde tarihi bir hamle yapmaya hazırlanıyor. 18 yıl aradan sonra ilk kez bir Japon orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı. İşte detaylar...

GALATASARAY'IN TRANSFER HEDEFİ 15 MİLYON EUROLUK ORTA SAHA BOMBASI!

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de 24. şampiyonluğunu hedeflerken transfer çalışmalarına da hız kazandırdı. Sarı-kırmızılı ekip, 18 yıl aradan sonra ilk kez bir Japon orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için 15 milyon euroluk bir teklifle girişimlere başladı.

DAİCHİ KAMADA İMZA İÇİN GÜN SAYIYOR!

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan isim ise Japon orta saha oyuncusu Daichi Kamada. Fotomaç'ın haberine göre, sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz yaz transfer döneminde de gündemlerinde olan Kamada'yı bu kez kadrolarına katmak için ciddi adımlar atıyor.

GALATASARAY'IN GÖZÜ İTALYA'DA!

Galatasaray, orta sahasını güçlendirmek amacıyla gözlerini İtalya'ya dikti. Sarı-kırmızılı ekip, 27 yaşındaki Japon oyuncunun menajeriyle temas kurdu ve görüşmelerin olumlu ilerlediği belirtiliyor.

TARİHİ BİR İMZA YAKLAŞIYOR!

Galatasaray, Daichi Kamada'yı kadrosuna katması halinde tarihi bir transfer gerçekleştirmiş olacak. 2006 yılından bu yana ilk kez bir Japon orta saha oyuncusuyla anlaşacak olan Galatasaray, transferde yeni bir döneme imza atmış olacak. Son Japon oyuncu transferi ise 2006-2007 sezonunda gerçekleşmişti.