Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Fenerbahçe kararı! Tuttuğu takımı açıkladı

Spor manşetleri Fenerbahçe’nin dün akşamki rövanş maçında penaltı atışlarında rakibi Olympiakos’a mağlup olması ve Konferans Ligi’nden elenmesini konuşurken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fenerbahçe yorumu gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Fenerbahçe kararı! Tuttuğu takımı açıkladı

Fenerbahçeli olduğu bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son gelişmeler sonrasında spor gündemiyle ilgili yorumları da merak ediliyor. Fenerbahçe’nin dün akşamki penaltı atışlarında yaşadığı talihsizlik ve Konferans Ligi’nden elenmesi spor manşetlerinde tartışılmaya devam edilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın MKYK’da Fenerbahçe ile ilgili bir yorumda bulunduğu iddia edildi. İddiaya göre Erdoğan, ‘Ben artık Fenerbahçeli değilim’ dedi.

ANALİZ ÖNERİSİNİ KABUL ETTİ

AK Parti2de geçtiğimiz gün yapılan MKYK Toplantısı ile ilgili detaylar gündemde yer bulmaya devam ediyor. Toplantıda 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarının ve seçimden sonrası ile ilgili parti içinde alınacak tedbirlerin ele alındığı ve CHP'li, YRP'li ve DEM’li adayların seçimi nasıl kazandıklarına dair analizler yapıldığı belirtildi. Yeni Şafak’ta yer alan habere göre, MKYK Toplantısında, CHP, YRP ve DEM Parti adaylarının Yerel Seçimi nasıl kazandığına dair ilçe ilçe analiz yapılması önerisi sunuldu. Bu önerinin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da kabul edildiği bilgisine yer verildi.

cumhurbaskani-erdogan-dan-fenerbahce-karari-tuttugu-takimi-acikladi.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: MİLLİ TAKIM'I TUTUYORUM

İddiaya göre toplantıda spor gündemindeki son gelişmeler de konuşuldu. Fenerbahçeli olduğu bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konuda bir espri yaptığı öne sürüldü. Gündemde yer alan iddialara göre Erdoğan, ‘Ben artık Fenerbahçeli değilim. Milli Takım’ı tutuyorum’ dedi.