Dilek İmamoğlu Fenerbahçe Opet’in şampiyon olduğu maça damga vurdu

Sultanlar Ligi’nde bir kez daha şampiyonluğun sahibi olan Fenerbahçe Opet, dün akşam rakibi Eczacıbaşı Dynavit ile mücadele etti. Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın kazandığı karşılaşmayı İmamoğlu çifti de izledi.

Dilek İmamoğlu Fenerbahçe Opet’in şampiyon olduğu maça damga vurdu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbah.e Opet-Eczacıbaşı Dynavit karşılaşmasını eşi Dile İmamoğlu ile birlikte Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un yanında izledi. Karşılaşma Fenerbahçe Opet’in galibiyetiyle sonuçlanırken Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi 2023-2024 Şampiyonu oldu. Fenerbahçe Opet’in şampiyon olduğu anlarda Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’nun verdiği tepkiler kısa sürede gündeme yerleşti. Dilek İmamoğlu’nun üzgün yüz ifadesi dikkatli gözlerden kaçmadı.

DİLEK İMAMOĞLU’NUN YÜZ İFADESİ DİKKAT ÇEKTİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı Dynavit karşılaşmasını takip etti. Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın şampiyonluğuyla sonuçlanan karşılaşmada Dilek İmamoğlu’nun tepkileri dikkat çekti. Dilek İmmaoğlu’nun Fenerbahçe’nin şampiyonluğu karşısındaki üzgün yüz ifadesi kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti.

dilek-imamoglu-fenerbahce-opet-in-sampiyon-oldugu-maca-damga-vurdu.jpg

dilek-imamoglu-fenerbahce-opet-in-sampiyon-oldugu-maca-damga-vurdu-001.jpg

EKREM İMAMOĞLU SEVİNDİ

Fenerbahçe Opet’in şampiyonlukla sonuçlanan galibiyeti karşısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sevindiği görülürken eşi Dilek İmamoğlu’nun yaşadığı üzüntü ise kameralara yansıdı. Ekrem İmamoğlu’nun Fenerbahçe Opet’in şampiyonluk coşkusu yaşadığı anlarda alkış tuttuğu görüldü.