Ersen Martin son yolculuğuna uğurlandı! Spor camiasından büyük vefa

Rahatsızlığı nedeniyle uzun bir süredir tedavi altında olan eski Milli futbolcu Ersen Martin’den gelen acı haber spor camiasını yasa boğmuştu. Ersen Martin’in cenazesi İzmir’de toprağa verildi.

Ersen Martin son yolculuğuna uğurlandı! Spor camiasından büyük vefa

Aort damarı yırtılan ve uzun bir süredir tedavi altında olan eski Milli futbolcu Ersen Martin’in entübe edildiği öğrenilmişti. Sağlık problemleri devam eden 44 yaşındaki eski futbolcudan acı haber gelmişti. 19 Mart Salı günü hayatını kaybeden Ersen Martin’in vefat haberi ailesi, sevenleri ve spor camiasını yasa boğmuştu. Başarılı futbol adamının cenazesi İzmir’de toprağa verildi. Cenazeye spor camiasından da çok sayıda ismin katıldığı görüldü. Feyyaz Uçar da cenaze töreninde yer aldı.

ERSEN MARTİN İZMİR’DE TOPRAĞA VERİLDİ

2022 yılının Mayıs ayında kalp krizi geçiren ve hastaneye kaldırılan Ersen Martin’in aort damarı yırtılmış ve tedavisine başlanmıştı. Geçirdiği kalp krizi nedeniyle aort damarı yırtılan eski Milli futbolcunun tedavisi yoğun bakımda devam ediyordu. Gelen son bilgilerde Martin’in entübe edildiği belirtilmişti. 44 yaşındaki eski Milli futbolcudan acı haber geldi. 19 Mart Salı günü hayatını kaybeden Ersen Martin, İzmir’in Bornova ilçesi Yeşilova Mahallesi’ndeki Halife Ömer Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

ersen-martin-son-yolculuguna-ugurlandi-spor-camiasindan-buyuk-vefa-002.jpg

SPOR CAMİASINDAN VEFA ÖRNEĞİ

Ersen Martin’in cenaze töreninde ailesi, yakınları ve spor camiasından da çok sayıda isim yer aldı. Spor camiasının büyük bir vefa örneği gösterdiği cenaze törenine katılan isimler arasında Rıza Çalımbay, Feyyaz Uçar, Servet Çetin, Hüseyin Eroğlu, Tamer Tuna, Erkan Sözeri de vardı. Eski Milli futbolcunun cenazesi Işıkkent Mezarlığı’na defnedildi.

ersen-martin-son-yolculuguna-ugurlandi-spor-camiasindan-buyuk-vefa.jpg

ersen-martin-son-yolculuguna-ugurlandi-spor-camiasindan-buyuk-vefa-001.jpg