Fenerbahçe nasıl şampiyon olur 2024? Fenerbahçe’nin şampiyon olma ihtimali var mı?

Trendyol Süper Lig’de sezon sonu yaklaşıyor. Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe arasında kıran kırana bir şampiyonluk yarışı var. Gözler güncel puan durumuna çevrilirken liderlik koltuğunda Galatasaray oturuyor.

Fenerbahçe nasıl şampiyon olur 2024? Fenerbahçe’nin şampiyon olma ihtimali var mı?

Süper Lig’de sezon sonuna doğru geri sayım sürerken şampiyon olacak takım da merak ediliyor. Galatasaray mı? Fenerbahçe mi? Ezeli rakiplerden hangi takım şampiyon olacak? Kıran kırana geçen şampiyonluk yarışını hangi takım kazanacak? Fenerbahçe’nin şampiyon olma ihtimali var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Galatasaray’ın puanı kaç? Fenerbahçe’nin puanı kaç? Tüm bu sorulara yanıt aranıyor. İşte Fenerbahçe’nin şampiyonluk ihtimalleri…

GALATASARAY LİDERLİK KOLTUĞUNDA

Süper Lig’de güncel puan durumu yakından takip ediliyor. Sezon sonuna yaklaşırken liderlik koltuğunda Galatasaray oturuyor. Galatasaray, 96 puanla zirvede. Fenerbahçe 90 puanla rakibinden 6 puan geride. Fenerbahçe, puan tablosunda ikinci sırada yer alıyor.

FENERBAHÇE’NİN ŞAMPİYONLUK İHTİMALLERİ

Fenerbahçe, dün akşam oynanan Konyaspor maçından golsüz beraberlikle ayrıldı. Deplasmanda 2 puan kaybeden sarı lacivertli ekibin Galatasaray ile arasındaki puan farkı 6’ya yükseldi. Bu sonucun ardından Fenerbahçeli taraftarlar Fenerbahçe’nin şampiyonluk ihtimallerini araştırmaya başladı. Fenerbahçe’nin şampiyon olabilmesi için Galatasaray’ın fatih Karagümrük ve Konyaspor maçlarında puan kaybetmesi gerekiyor. Ayrıca Fenerbahçe’nin derbi maçında Galatasaray’ı mağlup etmesi gerekiyor. Sarı lacivertli ekibin kalan tüm maçları kazanması ve Galatasaray’ın 1 mağlubiyet daha alması durumunda Fenerbahçe şampiyon olabiliyor. Galatasaray ise ligde kalan son 3 haftada 4 puan alması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.

feenrbahce-nasil-sampiyon-olur-2024-fenerbahce-nin-sampiyon-olma-ihtimali-var-mi-001.jpg

GALATASARAY VE FENERBAHÇE’NİN KALAN MAÇLARI

Süper Lig’de puanını 96’ya yükselterek şampiyonluk mücadelesinde büyük avantaj sağlayan Galatasaray’ın kalan maçları şöyle;

- Fatih Karagümrük-Galatasaray

- Galatasaray-Fenerbahçe

- Konyaspor-Galatasaray

90 puanla Süper Lig puan tablosunda ikinci sırada yer alan Fenerbahçe’nin kalan maçları şöyle;

- Fenerbahçe-Kayserispor

- Galatasaray-Fenerbahçe

- Fenerbahçe-İstanbulspor