Fenerbahçe 2 Nisan Salı Kongre saati! Tarihi toplantı başlıyor

Fenerbahçe’de gündem Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı. Fenerbahçe taraftarları da kongre saatini merak ediyor. Toplantının başlayacağı saat merak edilirken toplantıdan çıkacak sonuç ve yapılacak açıklamalar da merakla bekleniyor.

Fenerbahçe 2 Nisan Salı Kongre saati! Tarihi toplantı başlıyor

Fenerbahçe, geçtiğimiz haftalarda oynanan Trabzonspor derbisinde çıkan olaylar sonrasında Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı kararı almıştı. Fenerbahçe yönetimi, toplantı tarihini 2 Nisan olarak açıklamıştı. Gözler tarihi genel kurula çevrilirken toplantının günü ve saati araştırılmaya devam ediliyor. Fenerbahçe 2 Nisan Kongre saat kaçta? Fenerbahçe’nin toplantısı saat kaçta başlayacak? Fenerbahçe genel kurulu ne zaman toplanacak? Fenerbahçe ligden çekilecek mi? İşte tüm merak edilenler…

FENERBAHÇE’DE TARİHİ TOPLANTI

Trabzonspor’un ev sahipliğinde oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinin son düdüğünün ardından saha içi karışmış ve olaylar çıkmıştı. Derbi maçından sonra yaşanan olayların ardından Fenerbahçe’de Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı kararı alındı. 2 Nisan 2024 Salı günü gerçekleşecek olan toplantının saati merak ediliyor. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşecek olan toplantıyla ilgili tüm merak edilenler araştırılıyor.

TOPLANTI SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı saat 17.00’de başlayacak. Stada girişler ve giriş kartlarının dağıtımı ise saat 14.00 itibarıyla başlayacak. Fenerbahçe yönetimi, üyelerden salt çoğunluğun sağlanmasını rica etti.

TOPLANTIYA KİMLER KATILIM SAĞLAYABİLİR?

Fenerbahçe Spor Kulübü, 2 Nisan Salı günü gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ile ilgili açıklama yaptı. Sarı-Lacivertli Kulübün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na geriye dönük birikmiş aidat borcu bulunmayan, 2024 yılına ait aidatını 31 Mart 2024 saat 24.00’e kadar ödeyen, aidat borcu bulunmayan Kongre Üyeleri katılım sağlayabilecek. Üyeler, Kongre Üyeliği kartı, T.C. Kimlik Kartı, pasaport veya ehliyet ile kayıt masalarından akreditasyonlarını alarak toplantıda yer alacak.