Fenerbahçe’den Süper Kupa kararı! U19 Takımıyla çıkacaklar

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı heyecanla beklenirken Fenerbahçe’den bir son dakika kararı geldi. Fenerbahçe, TFF’ye şart koydu ve Türkiye Kupası için de kararını açıkladı.

Fenerbahçe’den Süper Kupa kararı! U19 Takımıyla çıkacaklar

Fenerbahçe’de dün gerçekleştirilen tarihi kongrenin ardından gözler Süper Kupa’ya çevrilmişti. Futbolseverler 7 Nisan tarihinde oynanacak olan Süper Kupa maçını merakla beklerken Fenerbahçe’den bir son dakika kararı geldi. TFF’ye Süper Kupa için yabancı hakem şartı koyan sarı lacivertli kulüp, yabancı hakem atanmazsa maça U19 takımıyla çıkacaklarını bildirdi.

SÜPER KUPA MAÇINA GÜNLER KALA ÖNEMLİ KARAR

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı 7 Nisan 2024 Pazar günü oynanacak. Süper Kupa maçına günler kalırken Fenerbahçe’den bir son dakika açıklaması geldi. Süper Kupa maçı için Türkiye Futbol Federasyonu’na şart koyan sarı lacivertli kulüp, yabancı hakem atanmazsa maça U19 takımıyla çıkacaklarını duyurdu. Konuyla ilgili açıklama Fenerbahçe İkinci Başkanı Erol Bilecik’ten geldi. Bilecik, Fenerbahçe’nin Süper Kupa maçı için U19 takımıyla Şanlıurfa’ya gideceklerini söyledi ve TFF’ye Süper Kupa maçı için bir kez daha yazı yolladıklarını, Süper Kupa uygun bir tarihe ertelenmez veya yabancı hakem atanmazsa maça U19 takımı ile çıkacaklarını duyurdu.

fenerbahce-den-super-kupa-karari-u-19-takimiyla-cikacaklar.jpg

TÜRKİYE KUPASI KARARI

Süper Kupa maçının tarihi yaklaşırken Fenerbahçe’de önemli kararlar alındı. 2 önemli kararı duyuran sarı lacivertli kulüp, Süper Kupa maçının oynanacağı Şanlıurfa’ya U19 takımı ile gideceğini duyurdu. Süper Kupa maçının yanı sıra Türkiye Kupası maçı ile ilgili de önemli bir karar alan Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na 2 sezon katılmayacak. Bu konu hakkında da bilgi veren Bilecik, ‘Türkiye Kupası’ndan affımızı isteyen bir çalışma içine gireceğiz. Bayram sonrasında TFF’ye bütün gerekli başvurular yapılacak. Önümüzdeki iki sezon boyunca Türkiye Kupası’na katılmama kararı aldık.’ dedi.