Fenerbahçe Galatasaray kalan maç programları! Şampiyonluk yarışında geri sayım

Trendyol Süper Lig’de sezon sonu yaklaşıyor. Şampiyonluk yarışında geri sayım başladı. Sezon sonu yaklaşırken Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kalan maçlarının takvimi araştırılıyor. Ezeli rakiplerin son maç programları merak ediliyor.

Fenerbahçe Galatasaray kalan maç programları! Şampiyonluk yarışında geri sayım

Bu sezon şampiyonluk yarışında kıran kırana bir mücadele içinde olan ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe’nin sezon sonu yaklaşırken son kalan maç programları merak ediliyor. Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray’ın sezon sonu yaklaşırken oynayacağı son hafta maçlarının takvimi ve maç programları merak ediliyor. Her iki takımın da iç saha, dış saha maçları ve kalan son maçlarla ilgili tüm detaylar arama motorlarında yer almaya devam ediyor. İşte Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kalan maçlarıyla ilgili tüm detaylar…

SON 5 MAÇ

Trendyol Süper Lig’de son 5 maç. Sezon sonu yaklaşırken takımların oynayacağı 5 maçlık fikstür merak ediliyor. Özellikle şampiyonluk yarışı veren Galatasaray ve Fenerbahçe’nin son 5 maçı merakla araştırılıyor. Her iki takımın da 5 maçlık fikstürü futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Trendyol Süper Lig’de 34. Hafta maçlarında Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanına gidiyor. Fenerbahçe ise Kadıköy’de Beşiktaş’ı konuk edecek.

fenerbahce-galatasaray-kalan-mac-programlari-sampiyonluk-yarisinda-geri-sayim.jpg

FENERBAHÇE 35. HAFTADA KONYASPOR DEPLASMANINA GİDİYOR

Süper Lig’in 35. Haftasında ise Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanına konuk olacak. Galatasaray ise sahasında Sivasspor’u konuk edecek. Ligin 36. Haftasında Fatih Karagümrük-Galatasaray maçı oynanacak. Fenerbahçe ise sahasında Kayserispor’u ağırlayacak. Ligin 37. Haftasında ise dev derbi maçı ekrana gelecek. Galatasaray-Fenerbahçe maçına RAMS Park ev sahipliği yapacak. Gözlerin çevrildiği dev derbi maçı Galatasaray’ın sahasında oynanacak. 38. ve son haftada ise Konyaspor-Galatasaray, Fenerbahçe-İstanbulspor maçı oynanacak.