Fenerbahçe’nin yıldızı geldiği gibi gidiyor

Süper Lig’de sezon sonuna yaklaşılırken gözler ligdeki kalan maçlarda. Şampiyonluk yarışının tüm hızıyla devam ettiği Süper Lig’de ara transfer döneminde takımlarda kadro güçlendirmeleri yapılmıştı.

Fenerbahçe’nin yıldızı geldiği gibi gidiyor

Ara transfer döneminde yaptığı transferlerle gündemden düşmeyen Süper Lig devi Fenerbahçe’nin İtalyan yıldızı Bonucci ile ilgili sarı lacivertli taraftarları şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcunun İtalya’ya geri döneceği iddiası spor manşetlerinin ilk sıralarına yerleşti. Fenerbahçe’de istediği süreyi bir türlü bulamayan yıldız ismin talibi de var. Genoa, Bonucci için devrede.

BONUCCI FENERBAHÇE’YE VEDA EDİYOR

Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Leonardo Bonucci’nin sarı lacivertli ekibe veda edeceği iddiası gündem oldu. Fenerbahçe ile 6 aylık sözleşme imzalayan İtalyan futbolcunun sarı lacivertli ekipte istediği süreyi bir türlü bulamaması ayrılık iddialarını gündeme getirdi. İtalyan stoper için Serie A Kulübü Genoa’nın devrede olduğu konuşuluyor. Genoa’nın Bonucci’yi ikna etme çabaları devam ediyor.

fenerbahce-nin-yildizi-geldigi-gibi-gidiyor.jpg

1 SEZON FORMAYI GİYDİRMEK İSTİYORLAR

Fenerbahçe’nin en çok ses getiren transferlerinden biri olan Bonucci, sarı lacivertli kulüp ile 6 aylık sözleşme imzalamıştı. Geldiği günden bu yana istediği süreyi bir türlü bulamayan Bonucci’nin vedası gündemde. İtalyan yıldızın İtalya’ya geri döneceği iddiası sarı lacivertli taraftarları şaşırttı. Bonucci’yi henüz yeteri kadar izleyemeyen Fenerbahçeli taraftarlar veda iddiasıyla ilgili tüm detayları araştırırken İtalyan basınında yer alan habere göre Genoa yönetimi, Bonucci ile görüşme gerçekleştirecek ve 1 sezon teklif edecek. Genoa, Bonucci’nin kendi formalarını 1 sezon giydikten sonra futbolu bırakmasını teklif edecek.