Fenerbahçe Olympiakos ilk 11’ler açıklandı! İsmail Kartal’dan ters köşe

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin rakibi Olympiakos karşısındaki ilk 11’i futbolseverler tarafından merak ediliyor. Sarı lacivertli ekibin ilk 11’i ve rakip takımın maç kadrosu araştırılmaya devam ediliyor.

Fenerbahçe Olympiakos ilk 11’ler açıklandı! İsmail Kartal’dan ters köşe

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final Rövanş maçı bu akşam Kadıköy’de oynanacak. Saat 2.00’de başlayacak olan karşılaşmanın ilk 11’leri merak ediliyor. Takımlar sahaya çıkmadan önce hem temsilcimiz Fenerbahçe’nin hem de konuk ekip Olympiakos’un ilk 11’i araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe-Olympiakos maçının ilk 11’i açıklandı mı? Fenerbahçe ilk 11. Olympiakos ilk 11. İşte detaylar…

FENERBAHÇE İLK 11

- Livakovic

- Osayi

- Becao

- Djiku

- Ferdi

- İsmail

- Fred

- Szymanski

- İrfan Can Kahveci

- Tadic

- Dzeko

Fenerbahçe'de Yedekler: İrfan Can Eğribayat, Doğukan, Bonucci, Çağlar, Krunic, Zajc, Mert Hakan, Zeki, Kent, Cengiz, King, Batshuayi.

fenerbahce-olympiakos-ilk-11-ler-aciklandi-ismail-kartal-dan-ters-kose.jpg

OLYMPIAKOS İLK 11

- Tzolakis

- Rodinei

- Ntoi

- Carmo

- Ortega

- Chiquinho

- Hezze

- Fortounis

- Jovetic

- Podence

- El-Arabi

FENERBAHÇA-OLYMPIAKOS MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçı İstanbul'da oynanacak. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde Kadıköy'de oynanacak olan kritik mücadele için nefesler tutuldu. Temsilcimizin Yunanistan'da oynadığı ilk karşılaşmada 3-0 mağlup olduğu müsabakanın rövanşı bu akşam ekrana gelecek. Futbolseverlerin heyecanla beklediği dev karşılaşma TV8 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fenerbahçe, bu akşam oynayacağı rövanş karşılaşmasında 2 veya daha fazla farkla maçı kazanması durumunda yarı finale yükselecek. Bilindiği gibi Avrupa'da deplasman golü kuralı kalktı. Bu kapsamda Fenerbahçe'ye tur için iki farklı galibiyet yeterli olacak. Temsilcimizin tek farklı galibiyet alması durumunda ise mücadele uzatmalara gidecek. Rakip takım Olympiakos ise her türlü galibiyet veya beraberlik durumunda tur atlamış olacak.