Fenerbahçe Olympiakos maç sonucu! Yarı final biletini alan takım

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final müsabakası rövanş maçında rakibi Olympiakos’u Kadıköy’de sahasında konuk eden temsilcimiz Fenerbahçe’nin maç sonucu merak ediliyor. Krşılaşmada 90 dakika geride kaldı.

Fenerbahçe Olympiakos maç sonucu! Yarı final biletini alan takım

Fenerbahçe-Olympiakos maçında nefes kesen 90 dakika geride kaldı. Temsilcimizin 1-0 önde tamamladığı 90 dakikanın sonunda maç uzatmalara gitti. İki takım 30 dakika daha sahada kalacak. Yarı final biletini hangi takım alacak, Fenerbahçe mi, Olympiakos mu yarı finale yükselecek. 30 dakika sonunda belli olacak. Oynanacak olan 30 dakikada da gol sesi çıkmazsa karşılaşma penaltı atışlarına gidecek. Mücadelede kritik 30 dakika başladı. Maç sonucu bekleniyor.

MAÇ PENALTILARA GİTTİ

Fenerbahçe'nin Olympiakos ile mücadele ettiği çeyrek final rövanş maçının ilk dakikalarında sarı lacivertli ekibin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci'nin kaydettiği golle skor 1-0 olmuştu. Fenerbahçe'nin yarı final için bir gole daha ihtiyaç duyduğu 90 dakikada başka gol sesi çıkmadı. Gözler uzatma dakikalarına çevrilirken oynanan 30 dakikalık sürede de herhangi bir gol sesi çıkmadı ve karşılaşma penaltı atışlarına gitti.

fenerbahce-olympiakos-mac-sonucu-yari-final-biletini-alan-takim.jpg

NDOJ'A KIRMIZI KART

Maçın uzatma dakikaları oynanırken rakip takım Olympiakos'un oyuncusu Andreas Ndoj, 120+3'üncü dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Olympiakos, karşılaşmada 10 kişi devam etti.

fenerbahce-olympiakos-mac-sonucu-yari-final-biletini-alan-takim-001.jpg

PENALTILARDA ELENDİK

Fenerbahçe-Olympiakos maçının penaltı atışlarında gözler sarı lacivertli ekibin kalecisi Livakovic'e çevrildi. Penaltı atışlarında mükemmel kurtarışlar yapan livakovic, bir kez daha Fenerbahçe taraftarının gönlünde taht kurarken Fenerbahçe'de Cengiz, Tadic ve Bonucci'nin kaçırdığı penaltı atışları büyük üzüntü yarattı. Temsilcimiz Fenerbhaçe, Uefa Avrupa Konferans Ligi'nden penaltı atışlarında elendi. Yarı finale yükselen takım toplamda 3-2'lik skorla Olympiakos oldu.