Fenerbahçe U19 Takımı muhtemel 11’ler

Süper Kupa maçı heyecanı devam ederken gözler bu akşam oynanacak karşılaşmada. Fenerbahçe’nin U19 Takımı ile sahada olacağı karşılama ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Fenerbahçe’nin U19 Takımı muhtemel kadrosu da merak ediliyor.

Fenerbahçe U19 Takımı muhtemel 11’ler

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa final maçına sayılı saatler kalırken gözler Fenerbahçe’ye çevrildi. Süper Kupa maçına U19 Takımı ile çıkma kararı alan sarı lacivertli ekibin muhtemel maç kadrosu merak ediliyor. Bu akşamki Süper Kupa maçında Fenerbahçe’de U19 Takımından hangi isimler kadroda yer alacak, Fenerbahçe’nin U19 Takımı muhtemel 11’leri nasıl olacak merak ediliyor. İşte detaylar…

SÜPER KUPA MAÇINI HAKEM VOLKAN BAYARSLAN YÖNETECEK

Bu akşam saat 21.30’da oynanacak olan Süper Kupa maçıyla ilgili tüm detaylar futbolseverlerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçını hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Süper Kupa karşılaşmasının VAR hakemi ise Koray Gençerler olacak. AVAR’da ise Zorbay Küçük yer alacak.

FENERBAHÇE U19 TAKIMI MUHTEMEL İLK 11’LER

- Ömer

- Efekan

- Mustafa

- Yiğit

- Mehmet Can

- Emirhan

- Ahmet

- Muhammet

- Şükür

- Yiğit

- Çağrı

fenerbahce-u-19-takimi-muhtemel-11.jpg

2 MAÇA ÇIKACAKLAR

Fenerbahçe’nin Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa maçına A Takımı ile değil, U19 Takımı ile çıkma kararı spor manşetlerinin en üst sıralarında yer almaya devam ediyor. Fenerbahçe U19 Takımı bir günde 2 maça çıkacak. Genç kadro, saat 12.00'de Dereağzı Tesisleri'nde Giresunspor ile oynadığı karşılaşma sonrası bu akşam sat 21.30'da Süper Kupa maçına çıkacak.