Feyyaz Uçar’dan Semih Kılıçsoy itirafı! Montella’yı topa tuttu

A Milli Futbol Takımı kadrosundan çıkarılarak Ümit Milli Takım’a gönderilen genç futbolcu Semih Kılıçsoy ile ilgili Milli Takım Teknik Direktörü Montella’dan açıklama gelmişti. Bugün Feyyaz Uçar da bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Feyyaz Uçar’dan Semih Kılıçsoy itirafı! Montella’yı topa tuttu

Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy’un Ümit Milli Takım’a gönderilmesi spor gündeminde tartışma yarattı. Beşiktaşlı taraftarlar bu duruma tepki gösterirken Milli Takım Teknik Direktörü Montella, dün konuyla ilgili yaptığı açıklamada kendisinin forma rengine göre tercih yapmadığını söylemişti. Semih Kılıçsoy konusu tartışılmaya devam ederken bugün ise Beşiktaş Spor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Feyyaz Uçar’dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Semih Kılıçsoy’un kendisini aradığını ve telefonda kendisine söylediklerini anlatan Uçar, Montella için de sert ifadeler kullandı. İşte Feyyaz Uçar’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar…

‘HOCAM ÇOK MUTSUZUM DEDİ’

Beşiktaş’ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy’un kendisini aradığını söyleyen Feyyaz Uçar, ‘Semih Kılıçsoy, ağlamaklı bir halde beni aradı. Hocam üç gündür buradayım. Hiçbir teknik, taktik idmana alınmadım. Beni buradan alır mısınız diyor. Ne kadar acı bir şey. Bir yönetici için bunu duymaktan daha acı bir şey var mı? Hocam çok mutsuzum beni alabiliyorsanız alın dedi. Oğlum, orası Milli Takım, oradan alınmak gibi bir şey olmaz dedim. Çok mutsuz olduğunu söyledi çocuk. Samet ağabey ayrı ben ayrı çocuğu telkin etmeye çalıştık. Uzun zamandır beklediği ve hak ettiği bir şey orada olmak. Erken desen değil, Beşiktaş’ın banko oyuncusu şu anda. Bizim derdimiz oyuncumuza yapılan kötü tavır. Hak eden oynasın diyoruz. Karşı tarafta değişen bir şey yok. Bu şekilde bir tavrı Arda Güler’e veya başka bir oyuncuya yapamazlar.’ dedi.

feyyaz-ucar-dan-semih-kilicsoy-itirafi-montella-yi-topa-tuttu.jpg

‘KARARLARINI İNŞALLAH O ALIYORDUR’

Bu konuyla ilgili kendilerinin Milli Takım görevlilerinden bazılarıyla kulüp düzeyinde görüşmeler yaptığını da söyleyen Feyyaz Uçar, ‘Onlar da anlamamış zaten. Neyin ne olduğunu bilmiyorlar. Tatmin edici bir cevap alamadık. Montella’ya etki edebilecek bir üst akıl varsa bu daha da üzücü Türk insanı için. Orada bir teknik adam var, kararlarını inşallah o alıyordur. Herhalde Semih’i ona iyi anlatamadılar. Selçuk kardeşimiz var Montella’nın yardımcısı. Bizim her maçımıza geliyordu Semih ve Mert için. Herhalde yeterince anlatamadı.’ ifadelerine yer verdi.

feyyaz-ucar-dan-semih-kilicsoy-itirafi-montella-yi-topa-tuttu-001.jpg