Galatasaray deplasmanda Alanyaspor’un konuğu olacak

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Yeni haftanın heyecanla beklendiği ligde karşılaşmaların günü ve saati ile karşılaşmaları yönetecek hakemler de merak ediliyor.

Galatasaray deplasmanda Alanyaspor’un konuğu olacak

Ramazan Bayramı’ndan hemen sonra yeniden start verecek olan Süper Lig maçları için geri sayım sürüyor. Fikstür’ün yakından takip edildiği Süper Lig’de hangi takımın kiminle maçı var, maç programı nasıl, maçlar hangi gün, saat kaçta gibi sorulara da yanıt aranıyor. Trendyol Süper Lig’in 32. Haftasında Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor’un konuğu olacak. İşte karşılaşma öncesi tüm merak edilenler…

GALATASARAY DEPLASMANA GİDİYOR

Süper Lig’in 32. Haftasında Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor’un konuğu olacak. Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan sarı kırmızılı ekibin deplasmanda oynayacağı maçın detayları araştırılıyor. Maç günü ve saati de futbolseverlerin yakın takibinde.

ALANYASPOR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray’ın deplasmanda rakibi Alanyaspor’la oynayacağı karşılaşma 15 Nisan 2024 Pazartesi saat 20.00’de ekrana gelecek. Merakla beklenen mücadele beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. İki takım arasında oynanacak olan karşılaşma Alanyaspor’un ev sahipliğinde Alanya Oba Stadyumu’nda oynanacak.

galatasaray-deplasmanda-alanyaspor-un-konugu-olacak.jpg

FENERBAHÇE DE DEPLASMANA GİDİYOR

Süper Lig’in yeni haftasında yine sezonun en büyük şampiyonluk adaylarından biri olan Fenerbahçe de deplasmana gidiyor. Sarı lacivertli ekip deplasmanda rakibi Karagümrük’ün konuğu olacak. Karagümrük-Fenerbahçe maçı 14 Nisan 2024 Pazar saat 19.00’da ekrana gelecek. Futbolseverler karşılaşmayı beIN Sports 1 ekranlarından naklen takip edebilecek.