Galatasaray Hakim Ziyech için kararını verdi

Süper Lig’de sezon sonuna doğru takımların şampiyonluk yarışı devam ederken bir yandan da yeni sezona hazırlıklar sürüyor. Yeni sezon için planlamalarına başlayan Süper Lig devi Galatasaray’da önemli bir gelişme konuşuluyor.

Galatasaray Hakim Ziyech için kararını verdi

Bu sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Galatasaray, sezon sonu yaklaşırken yeni sezon hazırlıklarına da başladı. Gelecek planlamalarına başlayan sarı kırmızılı ekibin Faslı yıldız Hakim Ziyech’in kalıcı transferi konusunda anlaşmaya vardığı iddiası spor manşetlerinde geniş yer buldu. Galatasaray’ın bu konuda İngiliz Kulüp Chelsea ile anlaştığı iddia ediliyor. İşte detaylar…

PERFORMANSI GÖZ DOLDURUYOR

Galatasaray, Faslı yıldız Hakim Ziyech’i sezon başında renklerine bağlamıştı. Ziyech’in son haftalardaki performansı göz doldururken yıldız futbolcunun form grafiği dikkat çekiyor. Sarı kırmızılı kulüpte Hakim Ziyech ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray’ın sezon başında bedelsiz satın alma opsiyonu ile kiralık olarak kadrosuna kattığı Faslı yıldız ile ilgili kalıcı transfer konusu gündeme geldi.

YENİ SEZONDA DA GALATASARAY’DA

Galatasaray’da Hakim Ziyech gelişmesi gündemde geniş yer buldu. İtalyan Gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre sarı kırmızılı kulüp, Ziyech’in sözleşmesinde yer alan uzatma opsiyonunu devreye soktu ve yıldız ismin sözleşmesi uzadı. Chelsea’nın Ziyech’in transferini onaylayan belgeyi Galatasaray’a ilettiği de iddialar arasında. Bu iddialar doğrultusunda Ziyech, gelecek sezon da Galatasaray’da kalacak.

galatasaray-hakim-ziyech-icin-kararini-verdi.jpg

OKAN BURUK’TAN HAKIM ZIYECH AÇIKLAMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da oyuncusu Hakim Ziyech ile ilgili değerlendirmelerde bulunmuştu. Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Buruk, ‘Hakim’in zaman zaman sakatlık problemleri oldu. Şu anda çok iyi durumda. Maçın büyük kısmını götürüyor. Hem sarı kart sınırında olması hem de sakatlıktan korktuğumuz için bazen erken çıkarıyorum. Hakim bizim oyuncumuz. Önümüzdeki sezon bizimle olacak. Transfer dönemi ne olacağını bilemem ama performansı ve taraftarlarla olan birlikteliği yukarı çıkacak. Bizim için önemli ve değerli bir oyuncu. Devam etmek istiyoruz.’ demişti.