Galatasaray Sivasspor muhtemel 11

Süper Lig’de dev karşılaşma için nefesler tutuldu. Galatasaray, bu akşam sahasında rakibi Sivasspor’u konuk ediyor. Merakla beklenen mücadele için sayılı saatler kalırken gözler takımların muhtemel kadrolarında.

Galatasaray Sivasspor muhtemel 11

Ligin sonu yaklaşırken gözler şampiyon olacak ekipte. Bu sezon kim şampiyon olacak, kupa kime gidecek şeklinde merak edilen araştırmalar sürerken futbolseverler ligin son hafta maçlarını da büyük bir heyecan ve merak içinde takip ediyor. Şimdi ise gözler bu akşam oynanacak olan Galatasaray-Sivassspor maçında. Galatasaray-Sivasspor maç kadrosu nasıl olur? Galatasaray-Sivasspor muhtemel 11’ler nasıl olacak? Galatasaray-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta? İşte merak edilen detaylar…

GALATASARAY MUHTEMEL 11

- Muslera

- Kaan

- Nelsson

- Abdülkerim

- Köhn

- Torreira

- Kerem Demirbay

- Barış Alper

- Ziyech

- Kerem Aktürkoğlu

- Icardi

galatasaray-sivasspor-muhtemel-11.jpg

SİVASSPOR MUHTEMEL 11

- Ali Şaşal

- Murat

- Paluli

- Poungouras

- Appindangoye

- Camara

- Uğur Çiftçi

- Koita

- Charisis

- Bartuğ Elmaz

- Menig

- Rey Manaj

GALATASARAY-SİVASSPOR MAÇ SAATİ

Trendyol Süper Lig’in 35. Haftasında oynanacak olan Galatasaray-Sivasspor maçı 5 Mayıs 2024 Pazar (bu akşam) saat 19.00’da başlayacak. Futbolseverler bu kritik mücadeleye kilitlendi. Bu akşamki mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını ise Esat Sancaktar ve Serkan Olguncan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.