Icardi’den Fenerbahçelilerin sinir uçlarıyla oynayan paylaşım

Bu sezo0n kıran kırana bir şampiyonluk yarışı içinde olan ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe saha içinde olduğu kadar saha dışında da çok konuşuluyor. Galatasaray’ın yıldızı Icardi’den gelen son paylaşım spor manşetlerinde geniş yer buldu.

Icardi’den Fenerbahçelilerin sinir uçlarıyla oynayan paylaşım

Bu akşam deplasmanda oynadığı Sivasspor maçından beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında yara aldı. Gözler puan tablosuna çevrilirken Galatasaray’ın 90 puanla liderlik koltuğunda oturduğu Fenerbahçe’nin ise puanını 86’ya yükselttiği görülüyor. Fenerbahçe’nin 1 puanla ayrıldığı Sivasspor maçının ardından Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi’den Fenerbahçelilerin sinir uçlarıyla oynayan bir paylaşım geldi. Sosyal medyada geniş yer bulan bu paylaşım kısa sürede gündemin ilk sıralarına yerleşti.

ICARDI’DEN RAKİBİNE OLAY GÖNDERME

Galatasray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe’nin Sivasspor’la oynadığı karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Trendyol Süper Lig’in 33. Haftasının son maçı olan Sivasspor-Fenerbahçe maçı 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe, deplasman mücadelesinden 1 puanla ayrılırken Galatasaray’ın yıldızı Icardi, Hatayspor maçında attığı golün ardından yaptığı sevinci sosyal medya hesabından paylaştı.

icardi-den-fenerbahcelilerin-sinir-uclariyla-oynayan-paylasim.jpg

PUAN FARKI 4’E ÇIKTI

Fenerbahçe’nin Sivasspor deplasmanında aradığı galibiyeti bulamaması ve sahadan 1 puanla ayrılmasının ardından Icardi’nin sosyal medya paylaşımı çok konuşuldu. Icardi’den gelen bu paylaşım Fenerbahçe taraftarlarını kızdırdı. Ezeli rakiplerin şampiyonluk yarışı devam ederken Fenerbahçe, bu kıran kırana yarışta Sivasspor engeline takıldı. Fenerbahçe’nin Galatasaray ile arasındaki puan farkı 4’e çıktı.

İşte Mauro Icardi’nin gündem olan sosyal medya paylaşımı;

icardi-den-fenerbahcelilerin-sinir-uclariyla-oynayan-paylasim-001.jpg