İsmail Kartal yıldız futbolcuyla ilgili son durumu paylaştı

Temsilcimiz Fenerbahçe yarın Kadıköy’de rakibi Olympiakos’u ağırlayacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçı öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’dan önemli açıklamalar geldi.

İsmail Kartal yıldız futbolcuyla ilgili son durumu paylaştı

Çeyrek final rövanş maçı öncesinde nefesler tutuldu ve gözler yarın akşama çevrildi. Fenerbahçe, sahasında rakibi Olympiakos’u ağırlayacak. İlk maçtan mağlup ayrılan temsilcimiz yarın akşam galibiyeti alarak turu geçmek istiyor. Maç öncesi Fenerbahçe kadrosundaki son durum merak edilirken Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’dan basın açıklaması geldi. Kartal, Djiku’nun sakatlık durumu hakkında da bilgi paylaştı. İşte Kartal’ın açıklamalarından öne çıkanlar…

DJIKU’NUN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fenerbahçe-Olympiakos maçı öncesinde basın açıklaması gerçekleştirdi. Kadıköy’de oynanacak olan kritik maç öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kartal, yıldız oyuncusu Djiku’nun sağlık durumu hakkında da bilgi verdi. Djiku’nun sakatlık durumu hakkında da bilgi paylaşan deneyimli teknik adam, yıldız futbolcunun yarın akşamki maçta sahada olup olmayacağı ile ilgili soruyu da yanıtladı. Kartal, Djiku için ‘Şu an iyi durumda Bu akşamki antrenmanda bakacağız. Yarın oynayabilir.’ dedi.

ismail-kartal-yildiz-futbolcuyla-ilgili-son-durumu-paylasti.jpg

FENERBAHÇE’NİN HEDEFİ FİNAL

Maç öncesi oyuncuları ile antrenmanlar ve toplantılar yaptıklarını söyleyen İsmail Kartal, ‘3-2 kaybettik ilk maçta. Yarın muhteşem taraftarımızın önünde yarı finale çıkmak için oynayacağız. İyi bir takıma karşı oynuyoruz. Olympiakos köklü, iyi bir takım ama biz de iyi bir takımız. Yarı finale adımımızı atabilmemiz için taraftarımızın vereceği enerjiyle, güçlü oyunla yarı finale çıkmak istiyoruz. Taraftarlarımızın maçın başından sonuna kadar bizi destekleyeceklerine inanıyoruz. Onların desteğiyle oyuncularımızın da performansı artacak. Biz Yunanistan’da da iyi başladık ama gol atalım derken kendi yaptığımız hatalardan gol yedik. Yarın inşallah bireysel hatalar yapmadan güçlü bir oyunla maçı bitirmek istiyoruz.’ dedi.