Karagümrük Trabzonspor kupa maçı muhtemel 11

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçları kapsamında bu akşam Karagümrük ile Trabzonspor karşılaşması ekrana gelecek. Trabzonspor, deplasmanda Karagümrük’ün konuğu oluyor. Gözler bu akşamki müsabakaya çevrildi.

Karagümrük Trabzonspor kupa maçı muhtemel 11

Yarı final ilk maçı bordo mavili ekibin sahasında oynanırken Trabzonspor bu karşılaşmadan 3-2’lik skorla galip ayrılmıştı. Yarı Final rövanş maçı bu akşam İstanbul’da Karagümrük’ün ev sahipliğinde oynanacak. Karşılaşmaya sayılı saatler kalırken gözler maçla ilgili tüm detaylarda. Peki, Karagümrük-Trabzonspor maçı sat kaçta? Karagümrük-Trabzonspor maçı hangi kanalda? Karagümrük-Trabzonspor maçı muhtemel 11’ler nasıl olur? Ziraat Türkiye Kupası Karagümrük-Trabzonspor maçı nerede oynanacak? Karagümrük-Trabzonspor maçının hakemi kim? İşte tüm merak edilenler…

KARAGÜMRÜK MUHTEMEL İLK 11

- Sirigu

- Veseli

- Koray Günter

- Ceccherini

- Levent

- Rohden

- Feghouli

- Emre Mor

- Mendes

- Markao

karagumruk-trabzonspor-kupa-maci-muhtemel-11.jpg

TRABZONSPOR MUHTEMEL İLK 11

- Uğurcan

- Meunier

- Mendy

- Denswil

- Eren

- Berat

- Umut Güneş

- Visca

- Pepe

- Bardhi

- Onuachu

KARAGÜMRÜK-TRABZONSPOR MAÇI HAKEMİ

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçları kapsamında 8 Mayıs 2024 Çarşamba (bu akşam) saat 20.30’da ekrana gelecek olan Fatih Karagümrük-Trabzonspor maçını hakem Cihan Aydın yönetecek. Karşılaşmanın VAR hakemi ise Serkan Tokat olacak. Trabzonspor’un deplasman maçına çıkacağı karşılaşma Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Futbolseverler heyecan dolu mücadeleyi A Spor ekranlarından naklen takip edebilecekler.