Konyaspor Trabzonspor muhtemel 11 Süper Lig 31. Hafta

Şampiyonluk yarışının kıran kırana devam ettiği Süper Lig’de 31. Hafta karşılaşmaları devam ediyor. Bu hafta içi oynanacak olan karşılaşmaların günü ve saati merak edilirken takımların muhtemel kadroları da araştırılıyor.

Konyaspor Trabzonspor muhtemel 11 Süper Lig 31. Hafta

Trendyol Süper Lig’in 31. Haftasında bu akşam Konyaspor, rakibi Trabzonspor’u sahasında konuk edecek. Büyük bir heyecanla beklenen karşılaşma öncesinde maç saati ve maçın yayınlanacağı kanal da araştırılanlar arasında yer alıyor. Her iki takımın kadro tercihi de merak ediliyor. Trabzonspor sahaya nasıl bir kadroyla çıkacak, Konyaspor’un kadro tercihi nasıl olacak merakla bekleniyor. Peki, Konyaspor-Trabzonspor maçı saat kaçta? Konyaspor-Trabzonspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Konyaspor-Trabzonspor maçının hakemi kim? Konyaspor-Trabzonspor maçı bu akşam mı, ne zaman?

KONYASPOR MUHTEMEL 11

- Slowik

- Uğurcan

- Adil

- Damjanovic

- Guilherme

- Soner

- Nzonzi

- Oğulcan

- Ndao

- Moreno

- Cikalleshi

konyaspor-trabzonspor-muhtemel-11-super-lig-31-hafta.jpg

TRABZONSPOR MUHTEMEL 11

- Uğurcan Çakır

- Meunier

- Fernandez

- Denswil

- Eren

- Mendy

- Berat

- Bardhi

- Visca

- Trezeguet

- Pepe

KONYASPOR-TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Süper Lig’de heyecanla beklenen karşılaşmalardan biri olan Konyaspor-Trabzonspor maçı 3 Nisan 2024 Çarşamba (bu akşam) saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Futbolseverlerin nefeslerini tuttuğu karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Bu akşam Konyaspor deplasmanına çıkmaya hazırlanan Trabzonspor’da 3 eksik bulunuyor. Bordo mavili ekipte stoper oyuncusu Hüseyin Türkmen ile forvet oyuncusu Paul Onuachu sakatlıkları sebebiyle bu akşamki maçta forma giyemeyecek. Enis Destan ise kart cezası sebebiyle kadroda yer alamayacak. Enis Destan ve Paul Onuachu’nun yerine Umut Bozok veya Nicolas Pepe’nin sahada yer alması bekleniyor.