Macaristan-Türkiye maçı muhtemel 11! Milli Takım muhtemel kadro

A Milli Futbol Takımımız bu akşam hazırlık maçına çıkıyor. EURO 2024 hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren A Milli Futbol Takımımız, bu akşam Macaristan ile deplasmanda bir hazırlık maçı oynayacak. Maç öncesi merak edilenler araştırılıyor.

Macaristan-Türkiye maçı muhtemel 11! Milli Takım muhtemel kadro

Süper Lig’de Milli maç arası başladı ve tüm futbolseverlerin gözü Macaristan ile Türkiye arasında oynanacak olan hazırlık maçına çevrildi. ‘Bizim Çocuklar’ bu akşam hazırlık maçına çıkıyor. Maça sayılı saatler kalırken karşılaşma öncesinde Ay-Yıldızlı ekibin ve rakip takımın maç kadrosu merak edilmeye başlandı. Takımların muhtemel ilk 11’leri araştırılıyor. Peki, Macaristan-Türkiye muhtemel ilk 11’ler nasıl? Macaristan muhtemel kadrosu nasıl? Türkiye muhtemel ilk 11’de kimler olur? Macaristan-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Macaristan-Türkiye maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

MACARİSTANMUHTEMEL İLK 11

- Gulacsi

- Lang

- Mocsi

- Attila Szalai

- Nego

- Nagy

- Styles

- Kerkez

- Sallai

- Szoboszlai

- Martin Adam

macaristan-turkiye-maci-muhtemel-11-milli-takim-muhtemel-kadro-001.jpg

TÜRKİYE MUHTEMEL İLK 11

- Mert Günok

- Zeki Çelik

- Samet Akaydın

- Merih Demiral

- Rıdvan Yılmaz

- İsmail Yüksek

- Salih Özcan

- Barış Alper Yılmaz

- Hakan Çalhanoğlu

- Kenan Yıldız

- Enes Ünal

MACARİSTAN-TÜRKİYE MAÇI SAAT 22.45’TE

2024 Avrupa Şampiyonası için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken bu akşam Macaristan ile Türkiye özel maçta karşı karşıya gelecek. Budapeşte’de yer alan Puskas Arena’da oynanacak olan maç Türkiye saati ile saat 22.45’te başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.