Mehmet Büyükekşi ‘den Süper Kupa açıklaması: Değerlendiriyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı ve Nisan ayında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Mehmet Büyükekşi ‘den Süper Kupa açıklaması: Değerlendiriyoruz

Süper Lig’de Milli ara başlarken A Milli Futbol Takımımız yarın akşam Macaristan ile hazırlık maçına çıkıyor. Futbolseverlerin heyecanla beklediği maç öncesinde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den önemli açıklamalar geldi. Hem Milli Takımın durumu hem de Süper Kupa ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükekşi, Süper Kupa maçının tarihinde bir değişiklik olup olmayacağı ile ilgili soruyu da yanıtladı. Fenerbahçe’den tarih değişikliği talebinin geldiğini de söyleyen TFF Başkanı, ‘Değerlendiriyoruz’ dedi.

MİLLİ TAKIM HAZIRLIK MAÇINA ÇIKIYOR

A Milli Futbol Takımımız, 22 Mart 2024 Cuma (yarın) Macaristan ile hazırlık maçına çıkıyor. Daha sonra Avusturya ile hazırlık maçı oynayacak olan A Milli Futbol Takımımız ile ilgili TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den önemli açıklamalar geldi. Milli Takımın güzel bir dönem geçirdiğini söyleyen Büyükekşi, ‘Macaristan’la hazırlık maçı yapacağız. Futbolcularımız orada kampa devam edecek. Futbolcularımız oradan Avusturya’ya geçecek ve Avusturya maçından sonra Türkiye’ye döneceğiz. İtalya ve Polonya ile de hazırlık maçlarımız olacak daha sonra. Milli Takımımız güzel bir dönem geçiriyor. Hocamız, bütün takımların maçlarını izliyor. Futbolcuları yakın takibe aldı. O yüzden yeni oyuncular da geldi. Can’ın katılması büyük bir kazanç. O konuda Hamit Altıntop ve Montella’ya teşekkür ediyorum. Semih yine aynı şekilde aramıza katıldı. Oğuz aramıza katıldı. Bu takım inşallah EURO 2024’te güzel işler yapacak. Türk Milletini sevindirecek.’ dedi.

mehmet-buyukeksi-den-super-kupa-aciklamasi-degerlendiriyoruz.jpg

SÜPER KUPA MAÇI

Nisan ayında Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı ile ilgili de açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 7 Nisan’da oynanacak olan Süper Kupa maçının tarihinin 6 Nisan’a alınıp alınmadığına dair soruya yanıt verdi ve tarih değişikliği olmadığını söyleyerek şu ifadelerde bulundu; ‘Öyle bir şey söz konusu değil. Doğru değil. Şu anda gündem Milli Takımımız. 6 Nisan doğru değil. Fenerbahçe’den böyle bir talep geldi. Değerlendiriyoruz. Bu kadar söyleyeyim.’