Milli boksörden kötü haber! Yılan ısırması sonucu yoğun bakıma kaldırıldı

Milli Boksör Rabia Topuz’dan kötü haber geldi. 22 yaşındaki boksör yılan ısırması sonucu yoğun bakıma kaldırıldı.

Milli boksörden kötü haber! Yılan ısırması sonucu yoğun bakıma kaldırıldı

Milli Boksör Rabia Topuz, Malatya'da Kırsal alanda antrenman yaptığı sırada yılan tarafından ısırıldı. 22 yaşındaki sporcu hastanede yoğun bakıma alındı. Rabia Topuz'un sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Kotan Gölü mevkiinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda 22 yaşındaki Milli Boksör Rabia Topuz'u antrenman yaptığı sırada yılanı ısırdı. Genç sporcu çevrede bulunanların yardımı ile Akçadağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada durumu ağırlaşan sporcu Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Milli boksörünün yoğun bakım servisine alındığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

DURUMU İYİYE GİDİYOR

Milli Boksör Rabia Topuz'un sağlık durumuna ilişkin Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç açıklama yaptı. Sporcunun sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten federasyon başkanı, Tekbir amaçlı yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü dile getirdi.

Rabia Topuz'un düne göre bugün sağlık durumunun daha iyi olduğunu belirten Başkan Gözgeç, Kritik 24 saati atlattığını ve bugün de tedbir amaçlı yoğun bakımda tedavisinin devam edeceğini belirtti. Milli sporcunun doktorları da bugün geçtikten sonra sporcunun normal servise alınabileceğini aktardı.