Şampiyonluk yarışında dengeler değişti! Fenerbahçe Sivasspor’u geçemedi

Süper Lig’in 33. Haftasının son maçında nefes kesen bir mücadele ekrana geldi. Fenerbahçe’nin Sivasspor deplasmanına konuk olduğu karşılaşmada toplamda 4 gol sesi çıktı. Fenerbahçe, galibiyete ulaşamadı.

Şampiyonluk yarışında dengeler değişti! Fenerbahçe Sivasspor’u geçemedi

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında Sivasspor’a takıldı. Sezon sonu yaklaşırken gözlerin çevrildiği kritik mücadelelerden biri bu akşam Sivasspor-Fenerbahçe arasında oynandı. Deplasmanda rakibi Sivasspor’un konuğu olan Fenerbahçe, istediği galibiyeti alamadı ve 1 puanla sahadan ayrıldı. Karşılaşma sonrasında Fenerbahçe taraftarları sosyal medyadan maç skoruna sitemlerde bulundu.

DEPLASMANDA BERABERLİK

Trendyol Süper Lig’in 33. Haftasında oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçında toplamda 4 gol sesi çıktı. Sivasspor ile Fenerbahçe’nin berabere kaldığı karşıaşmada goller Fenerbahçe’de 45+2’de Fred, dakika 80’de ise İrfan Can Kahveci’den geldi. Ev sahibi takım Sivasspor’da ise golleri dakika 57’de Koita ve dakika90+4’te penaltıdan Manaj kaydetti. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

sampiyonluk-yarisinda-dengeler-degisti-fenerbahce-sivasspor-u-gecemedi.jpg

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA YARA ALDI

Sezon sonu yaklaşırken ezeli rakibi Galatasaray ile kıran kırana bir şampiyonluk yarışı içinde olan Fenerbahçe, bu akşam çıktığı deplasman mücadelesinde 2-2’lik skorla sahadan 1 puanla ayrıldı ve şampiyonluk yarışında yara aldı. Maçın parlayan yıldızı İrfan Can Kahveci, ipi göğüsleyerek attığı gollerle takımını öne geçirmeyi başarsa da Sivasspor’un penaltı vuruşundan attığı golle skor eşitlendi ve karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Maç sonunda Fenerbahçeli futbolcuların yaşadığı üzüntü yayıncı kuruluş kameralarına saniye saniye yansırken Fenerbahçe taraftarları da sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla maç sonucuna sitemlerini dile getirdi.