Samsunspor Trabzonspor maç kadrosu ilk 11

Süper Lig’in 35. Haftasında bu akşam Samsunspor, sahasında rakibi Trabzonspor’u konuk edecek. Bordo mavili ekibin bu akşam deplasmanda oynayacağı karşılaşma futbolseverler tarafından merak ve heyecanla bekleniyor.

Samsunspor Trabzonspor maç kadrosu ilk 11

Trabzonspor, deplasmanda rakibi Samsunspor’un konuğu oluyor. Bu akşam oynanacak karşılaşmayla ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Maç kadrosu ve maçın yayın saati kadar karşılaşmayı yönetecek hakem ve maçın yayınlanacağı kanal da araştırılanların başında geliyor. Peki, Samsunspor-Trabzonspor maçının ilk 11’leri açıklandı mı? Samsunspor ilk 11. Trabzonspor ilk 11. Samsunspor-Trabzonspor maç kadrosu nasıl? Samsunspor-Trabzonspor maçı saat kaçta? Samsunspor-Trabzonspor maçı ne zaman? Samsunspor-Trabzonspor maçı hangi kanalda? Samsunspor-Trabzonspor maçı nerede oynanacak? İşte detaylar…

SAMSUNSPOR İLK 11

- Okan

- Zeki

- Alim

- Drongelen

- Bola

- Bennasser

- Taylan

- Holse

- Raman

- Emre

- Mouandilmadji

TRABZONSPOR İLK 11

- Uğurcan

- Meunier

- Baniya

- Fernandez

- Eren

- Umut Güneş

- Mendy

- Pepe

- Bardhi

- Trezeguet

- Onuachu

MAÇ SAMSUN YENİ 19 MAYIS STADYUMU'NDA OYNANACAK

Samsunspor'un ev sahipliğinde oynanacak olan Samsunspor-Trabzonspor mücadelesi saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Karşılaşmanın VAR hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak. Futbolseverler karşılaşmayı beIN Sports 1 ekranlarından canlı takip edebilecek.