Sivasspor Fenerbahçe maçının yabancı VAR hakemi açıklandı

Bu akşam ekrana gelecek olan Sivasspor-Fenerbahçe maçının yabancı VAR hakemi kim sorusu yanıt buldu. Süper Lig’in 33. Haftasının son maçı için geri sayım devam ederken gözler VAR koltuğunda oturacak isimde.

Sivasspor Fenerbahçe maçının yabancı VAR hakemi açıklandı

Sivasspor bu akşam sahasında rakibi Fenerbahçe’yi konuk edecek. Sivas’ta oynanacak karşılaşma öncesinde mücadeleyle ilgili detaylar araştırılıyor. Maçın orta hakemi kadar yabancı VAR hakemi de merak ediliyor. Futbolseverlerin nefesini tuttuğu karşılaşma ile ilgili merak edilen detaylar yanıt buluyor. Peki, Sivasspor-Fenerbahçe maçının yabancı VAR hakemi kim? Sivasspor-Fenerbahçe VAR hakemi açıklandı mı? Sivasspor-Fenerbhaç AVAR’da kim var? Sivasspor-Fenerbahçe VAR hakeminin ismi nedir? Sivasspor-Fenerbahçe VAR hakemi hangi ülkeden? İşte tüm detaylar…

VAR’DA ALMAN HAKEM OLACAK

Fenerbahçe’nin bu akşam oynayacağı kritik deplasman mücadelesine sadece sayılı saatler kaldı. Saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmayla ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Gözler Sivasspor-Fenerbahçe maçının başlayacağı saate çevrilirken mücadelenin VAR hakemi de merak ediliyor. Bu akşam oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe maçının VAR hakemi Alman hakem Benjamin Brand olacak. Brand’ın yardımcılıklarını Abdullah Buğra Taşkınsoy, Deniz Caner Özaral ve Onur Özütoprak yapacak. Mücadelede hakem Cihan Aydın düdük çalacak.

sivasspor-fenerbahce-macinin-yabanci-var-hakemi-aciklandi.jpg

FENERBAHÇE’DE 4 EKSİK VAR

Bu akşam çok kritik bir deplasman mücadelesine çıkacak olan Fenerbahçe’de kadroda 4 eksik bulunuyor. Sarı lacivertli ekipte 4 futbolcu Sivasspor deplasmanında forma şansı bulamayacak. Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Oosterwolde bu zorlu mücadelede takımını yalnız bırakacak. Kamp kadrosunda yer almayan Serdar Aziz, Bonucci ve Zajc da Sivasspor maçında forma giyemeyecek olan futbolcular. Süper Lig’de bu sezon şimdiye kadar 16 deplasman maçına çıkan Fenerbahçe, bu karşılaşmalardan 15 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük’ü deplasmanda 2-1 mağlup eden sarı lacivertli ekip, üst üste 10 dış saha maçını kazanan ilk takım oldu.