Sivasspor Fenerbahçe muhtemel 11

Trendyol Süper Lig’in 33. Hafta kapanış maçı bu akşam Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Gözler kritik mücadeleye çevrilirken futbolseverler muhtemel maç kadrosunu araştırmaya başladı.

Sivasspor Fenerbahçe muhtemel 11

Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanına konuk olmaya hazırlanıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Sivasspor-Fenerbahçe mücadelesi heyecanla bekleniyor. Mücadele öncesinde ise takımların muhtemel kadros8u araştırılıyor. Fenerbahçe’nin muhtemel ilk 11’i, ev sahibi takım Sivasspor’un muhtemel kadrosu ve maçla ilgili tüm detaylar arama motorlarında geniş yer buluyor. İşte Sivasspor-Fenerbahçe maçı muhtemel ilk 11’ler ve karşılaşmayla ilgili merak edilen tüm detaylar…

SİVASSPOR MUHTEMEL İLK 11

- Nikolic

- Murat Paluli

- Poungouras

- Appindangoye

- Camara

- Uğur Çiftçi

- Koita

- İbrahim

- Bartuğ Elmaz

- Menig

- Rey Manaj

sivasspor-fenerbahce-muhtemel-11.jpg

FENERBAHÇE MUHTEMEL İLK 11

- Livakovic

- Osayi

- Çağlar

- Djiku

- Ferdi

- İsmail

- Fred

- İrfan Can Kahveci

- Szymanski

- Tadic

- Dzeko

SİVASSPOR-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe’nin deplasmanda rakibi Sivasspor’la oynayacağı karşılaşma 22 Nisan 2024 Pazartesi (bu akşam) saat 20.00’de başlayacak. Mücadeleyi hakem Cihan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Futbolseverler mücadeleyi beIN Sports 1 ekranlarından naklen takip edebilecek.

FENERBAHÇE’DE 7 OYUNCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de kart cezası sınırında olan futbolcular da araştırılıyor. Sarı lacivertli ekipte tam 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Fenerbahçe’de Dzeko, Tadic, Batshuayi, Cengiz Ünder, Ferdi Kadıoğlu, Mert Müldür ve Becao bu akşamki karşılaşmada kart görmesi durumunda Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.