Süper Lig’de küme düşen takım belli oldu

Trendyol Süper Lig’de sezon sonu yaklaşırken şampiyonun belli olmasına da az kaldı. Bu sezon hangi takım şampiyon olacak merak edilirken sezonu iyi bitiremeyen ve küme düşen takım da bugün oynanan maçın ardından belli oldu.

Süper Lig’de küme düşen takım belli oldu

Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan İstanbulspor, Süper Lig’in 33. Haftasında sahasında konuk ettiği rakibi Fatih Karagümrük’e 2-1 mağlup oldu. İstanbul ekibinin bu karşılaşmada aldığı mağlubiyet sonucunda küme düşeceği de kesinleşti. İstanbulspor, bu sezon ligden düşmesi kesinleşen ilk takım oldu.

GALİBİYET FATİH KARAGÜMRÜK’ÜN

Trendyol Süper Lig’in 33. Haftasında 20 Nisan 2024 Cumartesi (bugün) sahasında rakibi Fatih Karagümrük’ü konuk eden İstanbulspor, istediği galibiyeti alamadı ve rakibine 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmada toplam 3 gol çıkarken İstanbulspor’da golü dakika 85’de Coly kaydetti. Bir diğer İstanbul ekibi Fatih Karagümrük’te ise gol dakika 86’da Güven Yalçın’dan geldi. Uzatma dakikalarında Fatih Karagümrük oyuncusu Feghouli’nin penaltıdan attığı golle skor 2-1 oldu ve Fatih Karagümrük sahadan galibiyetle ayrıldı.

super-lig-de-kume-dusen-takim-belli-oldu.jpg

KÜME DÜŞEN İLK TAKIM İSTANBULSPOR

Bugün oynanan İstanbulspor-Fatih Karagümrük maçının skorunun ardından İstanbulspor’un küme düşmesi kesinleşti. Ligin bitimine 5 hafta kala 17 puanla küme düşmesi kesinleşen İstanbulspor, bu sezon ligden düşmesi kesinleşen ilk takım oldu. Fatih Karagümrük ise bu maçta aldığı 3 puan ile toplam puanını 33’e yükseltti ve küme düşme tehlikesinden uzaklaştı. Süper Lig’de gelecek hafta İstanbulspor, Alanyaspor deplasmanına gidecek. Fatih Karagümrük ise yeni haftada sahasında rakibi Antalyaspor’u konuk edecek.