Trabzonspor’a verilen cezada yeni gelişme

Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından hem Trabzonspor’a hem de Fenerbahçe’ye ceza yağmıştı. Trabzonspor’a verilen cezada yeni bir gelişme yaşandı. Tahkim Kurulu, Trabzonspor’un cezası 4 maça düşürüldü.

Trabzonspor’a verilen cezada yeni gelişme

Tahkim Kurulu, Trabzonspor’un 6 maçlık seyircisiz oynama cezasının 4 maça düşürüldüğünü duyurdu. Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından Trabzonspor’a 6 maçlık seyircisiz oynama cezası verilmişti. Trabzonspor’un cezası 4 maça düşürülürken 3 milyon TL olarak belirlenen para cezası ise 448 bin TL olarak değiştirildi.

TRABZONSPOR’UN CEZASI 4 MAÇA DÜŞÜRÜLDÜ

Süper Lig’de geçtiğimiz haftalarda oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinin son düdüğünde olaylar çıkmış ve bordo mavili taraftarların sahaya girmesiyle saha içi karışmıştı. Olaylı maçın ardından hem Fenerbahçe’ye hem de Trabzonspor’a ceza yağdı. Trabzonspor’un 6 maç seyircisiz oynama cezası aldığı açıklanmıştı. Bordo mavili ekibin cezasında değişikliğe gidildi ve 6 maçlık seyircisiz oynama cezası 4 maça düşürüldü. Kulübe verilen 3 milyon TL’lik para cezası ise 448 bin TL olarak güncellendi.

OOSTERWOLDE VE İRFAN CAN EĞRİBAYAT’IN CEZALARI ONANDI

Olaylı maçın ardından ceza alan isimlerden olan Fenerbahçe’nin kalecisi İrfan Can Eğribayat ile Fenerbahçeli futbolcu Oosterwolde’nin cezaları ise onandı. Tahkim Kurulu’nun yaptığı açıklama kısa sürede spor manşetlerinin gündemine yerleşti. Sosyal medyada da ilk sıralara yerleşen yeni gelişme ile ilgili hem Fenerbahçeli hem de Trabzonsporlu taraftarlardan yorum yağdı.