Trabzonspor’dan Fenerbahçe tepkisi! Olaylı maç gündemden düşmüyor

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçının yankıları sürüyor. Üzerinden haftalar geçen olaylı derbi maçı gündemden düşmezken Trabzonspor Kulübü’nden yeni bir açıklama geldi.

Trabzonspor’dan Fenerbahçe tepkisi! Olaylı maç gündemden düşmüyor

Trabzonspor Kulübü, olaylı maçla ilgili yeni bir açıklamada daha bulundu. Geçtiğimiz haftalarda Trabzonspor’un ev sahipliğinde oynanan ve saha içinde büyük olaylar çıkan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı gündemde yer almaya devam ederken bordo mavili kulüpten gelen açıklamada Fenerbahçeli futbolculara işlem yapılmamasına sitem edildi. İşte detaylar…

OLAYLI DERBİ MAÇI GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi gündemde yer bulmaya devam ediyor. Süper Lig’de geçtiğimiz haftalarda oynanan ve maçın ardından yaşanan saha içi olaylarla spor manşetlerine oturan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde Trabzonsporlu taraftarlar sahaya girmiş ve taraftarlar ile Fenerbahçeli futbolcular arasında arbede yaşanmıştı. Trabzonspor'dan olaylı maçla ilgili yeni bir açıklama daha geldi.

trabzonspor-dan-fenerbahce-tepkisi-olayli-mac-gundemden-dusmuyor.jpg

TRABZONSPOR’DAN TEPKİ

17 Mart 2024 tarihinde oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinin bitiş düdüğünün ardından Bazı Trabzonsporlu taraftarlar sahaya girmiş ve taraftarlar ile Fenerbahçeli futbolcular arasında arbede yaşanmıştı. Trabzonspor’dan olaylı maçla ilgili tepki dolu bir açıklama daha geldi. Fenerbahçeli futbolculara işlem yapılmamasına tepki gösteren bordo mavili kulüp, ‘Taraftarlarımızca yapılan şikayet başvurularının da henüz işleme alınmadığını öğrendik. Şüpheli olarak dosyada işlem görmesi gereken bir kısım Fenerbahçeli futbolcular ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün misafirleri hakkında bu zamana kadar işlem yapılmamış olması hem hukuken hem de vicdanen kafalarda soru işareti oluşturmuştur.’ ifadelerine yer verdi.