Trabzonspor Fenerbahçe cezaları belli oldu! 2 futbolcuya men cezası

Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda oynanan ve maçın son düdüğüyle birlikte yaşanan olaylar gündemden düşmüyor. Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin cezaları belli oldu.

Trabzonspor Fenerbahçe cezaları belli oldu! 2 futbolcuya men cezası

Olaylı derbi maçının ardından gözler Trabzonspor ve Fenerbahçe’ye verilecek cezalara çevrilmişti. Gözlerin çevrildiği PFDK, olaylı maçın cezalarını duyurdu. Trabzonspor’a 6 maç ceza verilirken Trabzonspor’da yardımcı antrenörlük görevinde olan Egemen Korkmaz’a 1 maç men cezası verildi. Fenerbahçeli futbolcular Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat’a ise hem para cezası hem de 1 maç men cezası verildi. İşte Trabzonspor ve Fenerbahçe’ye verilen cezalarla ilgili tüm detaylar…

OLAYLI MAÇIN CEZALARI BELLİ OLDU

Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinin son düdüğünün ardından çıkan saha içi olaylar spor gündeminin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. Trabzonspor taraftarlarının sahaya girmesiyle başlayan olaylar Fenerbahçeli futbolcuların karşılık vermesiyle birlikte daha da büyümüş ve taraflar arasında arbede yaşanmıştı. Spor manşetlerinin ilk sıralarına yerleşen olaylı maçın ardından gözler PFDK’ya çevrilmişti. Cezalar belli oldu. Trabzonspor ve Fenerbahçe’ye ceza yağdı.

trabzonspor-fenerbahce-cezalari-belli-oldu-2-futbolcuya-men-cezasi-001.jpg

TRABZONSPOR’A 6 MAÇ SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI

Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylar sebebiyle Trabzonspor’a kendi evinde 6 maç seyircisiz oynama cezası verildi. PFDK’nın 3 Nisan 2024 Çarşamba günü açıkladığı kararlara göre, Trabzonspor’da yardımcı antrenörlük görevinde olan Egemen Korkmaz’a 13 bin TL para cezası ve 1 maç men cezası verildi.

trabzonspor-fenerbahce-cezalari-belli-oldu-2-futbolcuya-men-cezasi.jpg

OOSTERWOLDE VE İRFAN CAN EĞRİBAYAT’A 1 MAÇ MEN

En çok merak edilen isim olan Fenerbahçeli futbolcu Osayi Samuel’in ceza alıp almadığı da yakından takip edilen konulardan biriydi. Osayi Samuel’e ceza verilmedi. PFDK tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, Osayi Samuel için ceza tayinine yer olmadığına karar verildiği duyuruldu. Fenerbahçeli futbolcu Oosterwolde ise sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 39 bin TL para cezası ve 1 maç men cezası aldı. Fenerbahçe’nin kalecisi İrfan Can Eğribayat ise rakip takım taraftarıyla kavga eylemi sebebiyle 13 bin TL para cezası ve 1 maç men cezası aldı. Aynı müsabakada Fenerbahçe görevlisi Kürşat Çiftlik’in rakip takım taraftarıyla kavga eylemi sebebiyle 15 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına, Fenerbahçe görevlisi Okan Özkan’ın da rakip takım antrenörüyle kavga eylemi sebebiyle 15 gün hak mahrumiyeti ile cezalandırılmasına karar verildi.